Buna!
Draga mea, la varsta ta ar trebui sa fii plina de optimism si increzatoare in viata, nu sa te gadesti la asemenea lucruri morbide, Crede-ma viata este extrem de frumoasa, daca stii sa o traiesti. Nu dispera, va veni si vremea cand vei cunoaste o groaza de baieti si te vor curta, iar atunci ii vei ignora tu pe ei. Toate la timpul lor, nu dispera, niciodata baietii nu merita sa te gandesti la asemenea lucruri din cauza lor.
Sper ca te-am ajutat!
Mult succes!
Atat timp cat il cauti, cu siguranta nu o sal gasesti, asta-ti spun sigur.
eu te-as sfatui sa te bucuri de celelalte frumusetii pe care viata ti le ofera, facand tot ce-ti place.
astfel te vei construi ca persoana si vei putea sa placi si celorlalti in acest fel, deoarece vei fi mult mai interesanta, mai complexa.
si nu dispera, esti tanara si banuiesc ca si frumoasa si nu ai de ce sa te stresezi cu asemenea ganduri.
iti urez o viata cat mai frumoasa!
:*
Dragostea vine atunci cand te astepti mai putin, nu te gandi la ea! nu exaspera, va veni la momentul potrivit. Daca chiar vrei sa ai un prieten nepotrivit dar sa-l ai ar trebui sa mergi cu prietenele tale pe la patinoar sa iesi si tu prin diferite localuri unde ai putea intalni un baiat, sau la o petrecere, vezi un baiat care iti place? uita-te insistent la el iar dupa zambeste-i putin indraznet si arogant el va stii ca trebuie sa actioneze..Succes
Cum ce rost are sa mai traiesti?
O sa ai unul cat de curand, sunt sigur ca esti o fata buna si frumoasa, trebuie doar sa astepti
Cu rabdarea treci si marea...
Si nu incerca sa te schimbi, nu incerca sa fii ceea ce nu esti.Fiecare e special in felul lui
Bafta!
De unde stii ca nu te iubeste cineva, doar ca nu stie cum sa iti spuna, sau sa iti arate? Esti inca mica, nu inteleg de ce te stresezi, ai timp destul, gandeste-te cate lucruri implica o relatie, bucura-te ca n-ai avut probleme pana acum.
Si nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni.
De fapt, trebuie sa flirtezi cu ei si sa inveti sa fii interesanta in jurul lor. Dar sa nu exagerezi good luck
Andutzu05 întreabă: