Viata pentru mine e doar o plictiseala in care traiesc si astept sa imi sune ceasul.
Nu de abia astept sa ajunga momentul oricum.
Treaba cu aprecierea nu ma intereseaza eu imi vad de treaba mea si gata.
Nimanui nu ii pasa de mine asa ca mama mea va suferi ea sa chinuit mult cu mine.
Pai iti voi raspunde pe rand
1. Ce rost are viata pentru mine? Hmm are pentru ca sunt in viata datorita lui dumnezeu si datorita parintilor mei.Chiar daca unele persoane zic ca viata este un Iad nu au dreptate, viata este facuta pentru a fi traitaAsa ca faoo rozz:X
2. Da mi-e frica de moarte, pentru ca nu stiu cum voi muri... Dar mai mult mi-e frica ca las in urma o intreaga familie.
3. ti-am rasp mai sus dc
4.Mult Pentru a fi apreciat trebuie sa dai dovada de asta nu numai de,, Vai ce tare sunt'' Trebuie sa meriti ca cei din jur sa te aprecieze ca persoana.
3.Eu cred ca multor persoane. Daca mor acum cat sunt copil familia mea nu va mai fi la fel asta este clar! Si daca mori la batranete copiilor mei li se vor schimba viata, pentru ca am de gand sa ii iubesc si sa-i protejez:X
Pupicii si ai incredere in tine:X
O sa ma folosesc de "viata" sa ating un anumit tip de perfectiune. din cauza asta nu am nevoie si nici voie sa mor.
de ce sa fii apreciat?! pana la urma nu ajuta la nimic. oamenii nu vor ca tu sa fii altfel. ei vor ca tu sa fii la fel ca ei, sa nu faci/ai/gandesti/doresti lucruri deosebite.
nu am de gand sa mor
Nu stiu cator persoane li se vor schimba viata. Mie personal nu imi e frica de moarte si nu cred ca nici tie nu ar trebui sa iti fie frica. Funda??
1. ce rost are viata pentru mine? pentru mine viata nu are nici un rost adica, pentru mine viata nu are nici un rost cand stiu deja finalul ca o sa mor odata si odata.
2.va e frica de moarte? de ce sa imi fie frica de inevitabil? odata si odata toti o sa murim.(aici a fost si rasp la intrebare 3)
4. aici nu stiu ce intelegi prin apreciere, apreciat pentru ce?
5. daca mor cator persoane li se va schimba viata? sincer in afara de familia mea la vreo 200 de persoane.
apropo stii care e ce-a mai rea si mia ingrozitoare fiinta de pe acest pamant? iti dau eu raspunsul, omul.