| NoBoDy_7286 a întrebat:

Ce s-a intamplat cu mine?thinking
sunt in clasa a 6a si pana acum am avut numai 9-10 la scoala
acum am luat 8 la tehno(eram favoritu profului) 8 la romana(ma rog am profa noua)
ce se intampla?
bine ca nici nu prea invot de curan numi prea fac teme
ce mi s-a intamplat? cine imi zice ii

Răspuns Câştigător
| LLO a răspuns:

Eu credbatting eyelashes ca tu esti indragostita sau iti place de cineva, sau nu mai prea ai chef de scoala dar prima varianta. de preferat. Nu iti sta gandul la scoala, nu ai chef de teme. :d

3 răspunsuri:
| simonna a răspuns:

Nu stiu ce se intampla, dar cand nu ai chef de invatat gandeste-te ca o sa-i dezamagesti pe cei ce au incredere in tine.Eu asa fac.

| Mejustme a răspuns:

Da... din clasa a6a asa mi s-a intamplat si mie.Sti dc? din gimnaziu nu mai ai chef de invatat ti se pare deja plictisitor.pentru ca deja avem alte preocupari, lucruri care ne atrag mai mult ca si scoala

| Ally_4857 a răspuns:

Uite, eu sunt acum clasa a 9-a si mereu am fost de 9-10 si pot sa zic ca niciodata nu am invatat la fel ca ceilalti de mult, pentru ca am stiut ce si cum, insa toti avem perioadele noastre in care nu avem chef de invatat. La tehno poate ai primit 8 ca sa te avertizeze, dar daca te vei stradui si profesorul va vedea ca vrei mai mult si ca a fost doar o perioada nefasta te va intelege si iti va iesi media 10; cat despre romana te sfatuiesc sa faci o impresie buna, cu temele mereu, mana pe sus si totul va fi mai usor.
Eu iti mai zic sa nu uiti sa te joci, sa te distrezi pentru ca o viata ai, dar incearca sa inveti cat mai bine pentru ca pe viitor te vei bucura de roadele pe care le vei culege.