anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce s-a intamplat k >hi5-ul?dc nu mai pot modifica nimic la sectiunea despre mine? vreau sa imi schimb neaparat poza de la profil si nu merge.imi da sign out cryingX-(...cat trebuie' sa mai ast sa isi revina? help me!

mersi mooooooooolttt :*:X

10 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Incearca peste cateva minute (15 min) sau ore... 1-2 ore...

| kitty_8919 a răspuns:

Nu stiu si nici eu nu pot sa modific nimiccryingtrebuie sa astepti da nu stiu cat

| LCD a răspuns:

Da...de ceva timp am vazut si eu...incercam sa imi schimb numele.sau altceva de le ''despre mine'' si nu ma lasa...nu se modifica nimic...straight face pana cand o sa fie asa?

| gossipgirl a răspuns:

Heyyy si mie mi se intampla exact acelasi lucru :O
Sa vedem ce-ti raspund ceilalti, pentru ca eu habar n-am, poate rezolvam ceva happy
BYE`

| princess92 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat asa. dar vad ca azi am putut sa modific.incearca si tu. poate merge.:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La mine la fel se intamplastraight face.nu pot modifica nimicstraight face.de la skin la nume sau la despre minestraight face...multi mi'au zis ca e de la ei da nu cred. mi se intampla de vreo 1 an de zile chestia astastraight face:-J

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Schimba Browserul!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As vrea si eu sa mi pot schimba poza. Nu pot face nimic! Absolut nimic!

| nmbhvfbgdhbv a răspuns:

Exact asta mi. i s. a intamplat si mie.de aprox. 1 an nu mai pot smi schimb numelee...sh s modific l sectiunea despre mine sau interese. maa enerveaaazaa x(

poatee stiee cinevaa:d

| Andeea_6354 a răspuns:

Poy... Daca vrei sa iti schimbi poza dai acolo sus setare ca imagine de profil.si ti se va schimba... daca nu se schimba inseamna ca este prea mare..., daca nu poate nu esti logata pe hi5... dau sus dreapta log out si iti pui mailul si parola... da la despre tine nu inteleg ce are?