| StilSanatos a întrebat:

Ce s-a mai intamplat in cameleonii in ultimele 2 episoade? cine-mi zice si mie?

6 răspunsuri:
| kidulinha a răspuns:

Azi a fost mf :X Stapanul a vorbit pe ascuns cu Vale si a filmat faza. S i-a aratat-o lui sebastian. SI azi trebuia sa se casatoreasca la biserica iar sebastian a zis ca nu vrea sa se mai insoare cu ea pentru ca l-a tradat, ca stapanul i-a zis lu sebastian ca valentina e aliata lui straight face Iar valentina crede ca sebastian a inselat-o pentru ca dupa ce sebastian i-a zis ca nu se insoara cu ea ea a fugit din biserika si au venit niste tipi si au dus-o la stapan. SI ala i-a aratat inregistrari cu sebastian si cu silvana cand au dormit impreuna. adica silvana s-a bagat in patul lui... Ce URAT sad
Sol se impaca cu mama ei.Adik incepe sa o vada altfel. L-au angajat din nou p sebastian la San Bartolome. Mercedes are nevoie mare de pastile pentru ca nu se mai concentreaza. Are o boala ceva... Francisca se cam apropie de javier ( ala de la institutsmug ) Sper ca ti-am fost de ajutor.:* Fundasmug?

| T30D0RA a răspuns:

Valentina i-a dat inelul stapanului, draga pinky!

| Silviu591 a răspuns:

Si-au schimbat culoarea in functie de mediul inconjurator happy

| :X pinky love you :X a răspuns:

Poi valentina a pierdut inelul de logodna si urmeaza sa se castoreasca. Merchedes cu sol si cu inca 2 tipi se duc la olimpiada la matematica, iar mercedes din cauza pastilelor se enerveaza foarte usor si chestii de astea. Valentina crede ca "stapanul" a luat inelul ei, si se gandeste cum sa faca sal gaseasca. Valentina s-a angajat ca asistenta personala la "ponte de leon" si a auzit o discutie importanta dintre el si inca un tip, Pe care valentina i-a spus-o doamnei francisca sau cum o mai cheama.big grin Pe langa asta, iubitul lui vale [am uitat cum il cheama] s-a culcat in pat cu silvana fara sasi dea seamabig grin Sper ca te-am ajutat dai si funditalaughing):*?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni prosto gasesteti singura