| ralucaralu a întrebat:

Ce s-a mai intamplat in ultimele 7 episoade la saracii tineri bogati? Azi ce episod este?

Răspuns Câştigător
| ºPishcotº a răspuns:

Nu stiu exact ce episod e! O sa-ti explichappy
Deci pe David l-au bagat la puscarie.pentru toate prostiile care le-au facu Matias si cu Esteban( violuri, droguri, schimbul de note)... in fine, dar Manuel la scos pe cautiune! Rocio a plecat de acasa, si s-a dus la Manuel. dar fracsu' l-a amenintat si, Manu a vorbit cu ea si a convins-o sa se intoarca acasa. A, si Gabriel( fratele lui Rocio) vrea s-o trimita in strainatate sa invete, sa numai stea in preajma Lolitei si a lui Manu. Gabriel o tot santajeaza pe Isabella cu copilu'. Lucia cu tatal lui Esteban, cu mama lui Diego si cu tatal lui Santiago vor sa te-a in judecata comitetul de parinti din scoala( format din Monica Sanmiguel, tatal Isabellei si inca un tata da acum imi sta pe limba numele luilaughing). Tatal lui Santiago a bagat divort de masa, pentru ca o place pe Marta( servitoarea- sora lui Gabriel), da' ea nu vrea sa semneze nimica. Si azi mi se pare ca Santiago se muta la Diego.ca in episodul de ieri a venit cu el acasa si i-a zis Veronicai ca-si ia cateva haine si pleaca!

Sper ca ti-a folosit!:*

0 răspunsuri: