anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce-s cu reclamele astea de pe TPU? Nu-mi plac, si cred ca nu sunt singura. Mai ales o pitipoanca dintre ele oh go on.
Astept parerile voastre.
Seara buna `! kiss

7 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Buna,
Ai dreptate. Nici mie nu imi plac. Dar ce poti face, daca adminii site-ului au hotarat sa le aprobe. Cred ca le vor scoate dupa Ziua Indragostitilor (sa speram!).

| mgtow a răspuns:

Si la mine apar anunturi pe aici dar nu ma deranjeaza, poate le scoate dupa sf valentin, sunt puse pentru ca ei castiga bani sa publice aceste reclame.

| ριтιкα a răspuns:

Dap --- Nici mie nu imi plac reclamele astea de pe TPU dar probabil ca, cineva plateste pentru a fi publicate ( deci --- ce nu face omul pentru bani laughing ) In fine,,, Nu ne putem baga noi in chestile astea Poate doar sa facem niste sugestii! happy

| Piiink a răspuns:

Offf rolling eyes nici mie nu.mi plac :-2 "Fi atragtoare cu ce drqu scrie acolo " rolling on the floor waa bine ca sunt doar pana de Sf. Valentin :X funda :*?

| AnaisC a răspuns:

Da,cica sunt doar pana la Valentine's day, dar pariez ca apoi vor baga altele.Cand ma "palit" tot rozu' asta insuportabil am crezut ca innebunesc:|
Mai bine faceau reclama la pilula albastra decat o reclama in care pooza sa fie a uneia dintre cele mai false fete cu cea mai falsa fata:|
Bye, bye
www.WarAndRiot.blogspot.com

| CristineDelaruss a răspuns:

Nici mie nu'mi plac. Vrem TPU cum a fost inainte! Fara reclame si fara intrebari stupide gen : "Ce mai faceti?", dar tot nu pot sa sustin campania TPU Revive.

| pwp a răspuns:

Nici mie!
de aceea nu accesez categoria Adolescenti!
dar am dat din nou pentru intrebarea ta!

bye-bye