anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa aleg dintre astea: sa fac facultatea de actorie, de drept si o facultate sa devinv profa de romana sau sa fac mai multe nu stiu sfatuitima si pe mine plz funda!

5 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Caută avantajele şi dezavantajele la toate.
Actoria e frumoasă, dar ai nevoie de talent şi nu e prea promovată la noi.
La drept e destul de greu, şi trebuie să ai papagalul mare, o minte limpede şi logică, trebuie să ştii legile foarte bine.
Româna, dacă îţi place literatura e perfect, şi gramatica trebuie să o înţelegi happy
Gândeşte-te la lucrurile astea. Nu lăsa pe altcineva să-ţi spună unde să mergi, alege tu. Dacă ar fi după mine, aş spune română happy

| FuNdITaPeNtRuMiNe a răspuns:

Facultatea de drept mie mi se pare fain, dar daca vei ajunge profesoara nu vei castiga asa de multi bani. Funda/?

| FuNdITaPeNtRuMiNe a răspuns:

Facultatea de drept mie mi se pare fain, dar daca vei ajunge profesoara nu vei castiga asa de multi bani. Funda?

| bella1998 a răspuns:

Cred ca ar fi mai ok sa faci facultatea de actorie sau de drept, pentru ca daca vrei sa devii profa de romana trebuie sa suporti multe consecinte de exemplu salariile foarte mici. deci actrita sau avocat, una din ele, dar te sfatuiesc sa te faci actrita, e muuuult mai super si castigi multe din asta. asa ca BAFTA! fundita?

| TTTeofiLLL a răspuns:

Eu zic cea de actorie
winking
doar parerea mea