Salut am auzit ca samusng galaxy s3 nu e asa de performant si nu e asa de atragator.Dar iphone 5 are avantaj caci are multe programe poti face ce vrei cu el.Eu in situatia ta as alege iphone 5. E si mai ieftin are si mai multe specificati.
Iti sugerez sa alegi Samsung GalaxySIII. Acesta are mai multe avantaje. 1) este mult mai subtire decit Iphone. Chiar ieri am facut diferenta dintre un Iphone si un Samsung GalaxySIII. 2) acesta are mai putine butoane pe corp (scuze de exprimare, sper ca ma intelegi 3) multi critici, dar si oameni simpli considera ca Samsung galaxy s3 e mai bun, mai modern, mai bine facut si mai avantajos decit orice Iphone. 4) Samsung galaxy s3 te va scoate in evidenta, acesta avind o forma si un corp mai mare decit orice iphone 5) are mai multe posibilitati, functii decit Iphone...Deci, din cite vezi, iti recomand din toate punctele de vedere Samsung Galaxy SIII...dar sa stii ca acestea sunt doar citeva dintre avantajele lui. Tu iei decizia! Sper ca te-am ajutat!
Iphone 5 e mai subtire decat S3, nu inteleg asta cu butoanele iphone-ul are buton de lock, home, cele de volum si mute care e extrem de folositor. S3-ul nu e mai bine facut dovada ca un iphone 4s se misca mai bine daca are 10 aplicatii deschise decat un S3 desi S3-ul e mult mai performant. Procesorul din Iphone 5 desi e dual core e mai performant decat cel din S3 quad core (5000 vs 4800 Mhz). Faza ca e mai mare e obiectiva mie unul mi se pare prea mare Samsung-ul si imi place mai mult modelul celor de la Apple (mai putin Iphone5). Sticla, metal, forme patratoase e mai elegant. E si mai usor de folosit, mai stabil si nu te lasa la greu orice vrei sa faci pe el. Android-ul te lasa sa il customizezi mai mult dar are problemele lui fiecare cu ce considera ca i se potriveste mai bine multi spun ca Iphone-ul le vine ca o manusa atunci de ce toti fanii Samsung critica ca esti prost daca iti iei Apple daca aia e ce iti doresti tu de la un telefon?
Nu sunt de aceeasi parere. Documenteaza-te si afla ca Samsungul e mult mai subtire decit Iphoneul. In orice caz prefer Samsung Galaxy SIII!
Samsung Galaxy S3- 8,3 mm, Iphone 5- 7, 6 mm. E si pe site-ul lor oficial. Documenteaza-te tu mai bine. E posibil sa te fi gandit la Iphone 4s care intr-adevar e mai gros.
Iphone 5. Pentru ca, e facut din aluminuiu si nu din plastic ieftin ca S3. E mult mai rezistent decat cum au zis cei de sus. Ecranul mai mic intr-adevar dar mult mai practic si mai performant.S3 este un telefon cu android ca oricare altul + ca este foarte complicat. Iphone este un telefon special su mult mai performant.
Esti un retard.
NU sunt nici pe departe de acord cu tine!
TheERaZerr esti un copil IDIOT! Samsung Galaxy S3 este mai rezistent si nu e PLASTIC E MAI REZISTENT e Plastic Poli-Carbonat daca nu stiai asta mai informeaza-te inainte sa scrii ceva in care nu ai nici macar habar...ok? ne-am inteles? invata pe viitor.
Frustratule da o goana pe youtube si arunca-ti ochii pe niste Review-uri daca stii ce-s alea.
.xD
Pana la urma ce ai ales? Niciunul dintre ele nu e prost sa stii .
Haha. ''plastic ieftin ''? Daca te intereseaza, daca scapi cumva un s3 pe jos si se zgarie bara din ''plastic'' (cum ii zici tu), sa o schimbi iti ia 400 ron (Cel putin :) ).La iphone 5 iti trebuie programe pentru tot! Inclusiv sa iti pui un sunet de apel, sa trimiti ceva prin bluetooth sau sa primesti. In plus, Samsung galaxy s 3 e mult mai dezvoltat decat iphone 5, inclusiv de cat pc-ul tau! Deci, dupa parerea tuturor, mai putin a lui TheERaZerr, Samsung galaxy s 3 este mai bun.
TheEraZerr, bag mana in foc ca tu maica-ta nici unul de acesta nu iti va cumpara http://www.google.ro/......tp?/imgres
Ai fost la mine sa imi vezi PC-ul? N-as vrea. am iphone si nu l-as da pe nici un S3 + ca m-am convins cum e jucandu-ma pe Galaxy Note-ul lu' mama si n-as da nici un 3gs pe el.
Acum,chiar nu mai conteaza ce am ales .Vad ca aici se da o "lupta" grea .
LA fel si eu
Samsung galaxy s3 e mult mai bun
Ce prost ești, iPhone 5 e rezistent? Am avut unul, mi-a scăpat odată jos și s-a făcut praf. În schimb s3, telefonul pe care îl am acum mi-a căzut de 2-3 ori și nici o zgârietură nu are.
Problema voastra. Sacrificati 1 ora din ziua voastra si mai dcumentati-va.Si @Looser... numele tau spune tot.
Cam tarziu iti raspund, dar iti spun din nou:esti un retarded.Si se scrie loser cu un "o".
Poi..sti..ambele sunt super..dar..nu stiu..galaxy s3, pentru ca am auzit k e rezistent si chiar fain. dar daca as fi in locul tau mi-as lua blackbery cu tasta querty
Nebuni ce sunteti, fani Apple si fani Samsung, degeaba spuneti ca Samsung e mai bun pentru ca nu e adevarat.
diferenta este intre ios si android nu intre telefoane.
din punctul asta de vedere ios 6 este mai performant. noapte buna!
Eu ITI Recomand Samsung Galaxy S3 pentru ca nu este din plastic Obisnuit este din Plastic Poli-Carbonat si este de 10x mai Rezistent si mai Calitativ!
Si in +are un procesor Quard Core 1.4 pe cand Iphone 5 are un Procesor Dual Core 1.2!+ Samsung galaxy S3 are 2G RAM, iar Iphone5 are doar 1G RAM!
Ia-ti s3, este mult mai bun, iti fac numa cateva comparatii: s3 are ecran de 4.8, iphone5 de 4, s3 are 2gbRAM, iphone5 1gbram, In plus si rezolutia de la s3 este mai bune fata de iphone5.In final sa-ti reamintesc ca Samsung galaxy s3 este 2500lei, iar iphone5 3500lei.
Nu vreau sa ma cert cu nimeni dar eu am un s3 abia de un an si merge ca o t...
mereu am avut grija sa ii inchid aplicatiile nefolositoare...in fine.
Mama are un iphone 5 de aproape un an si inca merge ca in prima zi
Materialele sunt mult mai sofisticate la iphone decat la s3. Nu stiu cat de rezistent e un iphone dar s3 mi-a cazut o data din buzunar si s-a spart porcaria aia de plastic( nu ma intereseaza daca e policarbonat sau nu... tot e o porcarie)
Tu esti cea mai in masura sa alegi! Sper sa faci alegerea potrivita pentru tine
P.S. DACA ESTI specimen care isi scapa telefonul pe jos de 3 ori pe zi NU iti lua un telefon scump ...nu merita!
Eu am SIII si este foarte bun fata de iphone mai mare mai subtire si nu este plastic normal ci plastic carbonizat iphone e o caramida daca ti-ai pierdut contul icloud il ti ca ornament de masuta birou deci ib principiu SIII castiga sa stiti si voi ca Iphone 5 dabea a ajuns la performantele lu SII
NU INCEPETI SA ZICETI NU STIU CE IN PRIMUL RAND DOCUMENTATIVA O SEARA FAINA.
Hei! Si eu stau in dilema, IPHONE 5 sau Samsung Galaxy S4 (cand va aparea). Ideea e ca am timp de un an un Samsung S2, de care nu prea sunt multumita (dpdv al carcasei, care arata destul de urat, dar si dpdv al Android-ului). Ideea este ca nu stiu ce sa aleg. Pana la urma tu ce alegere ai facut?
Eu am ales S III-ul, iar avand in vedere ca a aparut S IV, nu prea vreau sa mi-l cumpar.Nu sunt chiar foarte mari diferentele intre S III si IV.
Salut, parerea mea este ca ar trebui sa iti iei Iphone 5 deoarece este mult mai practic si alte chestii, dar presupun ca si tu ai observat ca atunci cand te joci sau navighezi pe net un timp mai indelungat se incinge si incepe si merge din ce in ce mai prost. Sistemul de operare al Iphone (IOS) este mult mai dezvoltat, procesorul mult mai bun, este mai subtire etc.
Deja s-a invechit si Iphone 5.Parerea mea ii sa mai astepte putin pana apare un telefon nou si mult mai practic decat S III-IV sau Iphone.
Cum poti sa compari s4 cu iphone5?
S4 areisplay 5inchi, super amoled, android 4.2.2,camera 13 mpx, 2GB RAM, rezolutie foarte mare(ecranul se vede perfect si in lumina directa a soarelui) si 2 procesoare de peste 1.5 ghz.
Eu sunt detinatorul unui Samsung GalaxyS3 si ceea ce pot sa iti zic este ca sunt foarte multumit de el, ai mai multe optiuni decat la un iphone, adica este customizabil.Cand vrei un telefon "classy" si mult prea supraestimat si destul de scumpicel, atunci apelezi la un iPhone, ei bine, platind o suma mai ridicata de bani pentru ca este un iPhone. Uita-te la un Note 2 de la Samsung si atunci ai sa vezi diferenta dintre ele.
Heii... Imi pare rau sa va dezamagesc fani Samsung... Dar eu nu sunt de parere cu voi cum ca Samsung-ul e cea mai buna alegere. Am avut un galaxy s2. Si un galaxy s3... Si am fost dezamagit. In sensul in care aparea alt Samsung si gata al meu nu mai era la moda. Si nici androidul. Primeam o actualizare la el odata la nu stiu cat timp. De exemplu in momentul de fara 29.05. 2014 am un iphone 5s. Merge perfect si nu am nicio problema cu el. Am primit 3 actualizari la ios si sunt foarte multumit... Pe cand a aparut Samsung galaxy s5 cu android nou de ceva vreme si inca niciun Samsung nu are actualizare la acel android... Si plus ca s3-ul se sparge foarte repede din cauza marginilor tesite din partea de sus
Cand vulpea nu ajunge la struguri spune ca iphone e naspa.samsung=copy paste de la iphone.
Vaa spun eu ca iphone 5 e mai bun si mai performant ca si galaxy S III.deoarece si in privire cu marerialul din care este facut.eu am galaxy S III si regret ca nu mi-am luat Iphone 5.fiinca l-am scapat pe jos de aveam si husa din cauciuc si a picat pe o piatra de la 30 de cm si mi s-a spart un buton lateral.pe cand.am un coleg si are iphone 5 si l-a scapat de la etajul 1 pe beton dorect in cap si nu are nici o HIBA! + de asta galaxy S III nu va avea niciodata functiile pe care le are i phone 5! concluzie.
Da ma l-a scapat de la etajul 1 si nu s-a zgariat.Ma e in legea fizicii a orice corp sa fie atras de pamant si in functie de distanta si greutatea corpului cand ia contact cu,, cimentul'' sa ii fie provocate daune.Cat timp Iphone-ul nu e facut decat din plastic si sticla(CA ORICE TELEFON NORMAL) mi se pare de prost gust sa incerci sa ne convingi ca un iphone e mai rezistent decat orice alt telefon neavand nici un sistem anti soc.
Imi zici si mie ce coleg e ala sa,, scape'' auzi iphone 5 de la etaj pe beton?
Cand minti macar incearca sa minti sa nu se prinda nimeni.
Vai si amar!:/ Oameni buni, cum sa fie un **** de S3 sau alte prostii de la Samsung mai bun ca un IPhone? Voi ganditi inainte sa comentati? IPhone-ul e cel mai bun si mai tare telefon si va fi mereu.Voi spuneti ca un **** de S3 sau orice alt Samsung e mai bun,fiindca nu va permiteti sa va luati un IPHONE! Adica pe bune cum sa fie un "samisugi" mai bun ca cel mai de calitate telefon IPHONE? Samsung e o firma care se ocupa cu crearea telefoanelor,televizoarelor,frigiderelor,cuptoarelor cu microunde si alte chestii,iar firma Apple e special facuta pentru IPHONE, IPAD, IPOD si IMAC, Deci e clar ca e creata special pentru telefoane! DAca te duci in alte tari te duci in alte tari, vei vedea pe toata lumea cu IPhone-uri in mana.De ce? Fiindca ei stiu ce inseamna calitatea si isi permit sa isi cumpere, iar noi, romanii, suntem mai inapoiati si am ramas la faza cum ca "Samsungurile sunt cele mai bune". Cand vom fi si noi mai avansati, o sa ne dam seama ca IPhone-urile sunt cele mai bune. Unii dintre voi si-au dat seama!
Nu ştiu in ce ţară ai fost tu(probabil Franţa că e plin de ţigani acolo), insă in Portugalia şi Anglia, sunt telefoanele in mod echilibrat, nu cum vizezi tu, că e plin de Iphone-uri.Galaxy S3 bate in orice mod pe Iphone5 mai puţin când iţi scapă pe jos in picioare sau direct pe ecran fără protecţie, că se sparge foarte uşor spre deosebire de iphone5 care e din aluminiu, şi nu ajunge aşa uşor şocul până la ecran.Voi vreţi Iphone, că e telefon de fiţe, am rămas uimit să văd că unii când aud de iphone se comportă de parcă ar auzi de ferrari, doar pentru că e puţin mai scump faţă de alte telefoane.De ce Iphone 5S nu e cel mai bun telefon din lume dacă tot zici? De ce Apple nu a apărut cu un telefon flexibil ca cei de la Samsung? Samsung are o experienţă in domeniu.SJ o fi fost cu calculatoarele, dar până in 2007 de ce nu ai văzut telefon de la Apple 100%?, recunosc şi Iphone-urile sunt destul de bune, dar are performanţe mai slabe ca alte telefoane. zici că iphone e mai bun? Iphone 4 costă cât Galaxy S2 la momentul actual, E mai bun decât Galaxy S, care e din aceeaşi serie, dar totuşi Iphone-ul ar trebui să coste cât Galaxy S.Insă Apple sunt deştepţi şi fac telefoane scumpe, care nu reuşesc să doboare aşteptările(are multe fail-uri 5S, dacă te-ai documentat)insă se cumpără, Personal decât S4 prefer S3,(pentru Design) iar la Iphone nu zic că nu-i bun, imi place, e un telefon bun, dar prefer Blackberry Q10(Iphone are un ecran mic, şi scriu mai uşor pe qwerty )
CătălinKeenshi întreabă:
xEmOlOvEx întreabă: