| PsihologulMZlate a întrebat:

Ce sa aleg?... Petrecere de majorat sau Masina?

Răspuns Câştigător
| dydu01 a răspuns:

Buna! Cel mai bine ar fi sa alegi masina... Ca petreceri mai poti avea. Si in plus o sa ai si cu sa te duci la elewinking. Sper ca te-am ajutat!

12 răspunsuri:
| powergirl a răspuns:

As alege petrecerea ca aia e o amintire unica si o masina la 18 e ceva dar petrecerea de majorat nu se uita niciodata si la cate accidente se intampla cu tineri in ziua de azi mai bine mai tarziu masina ca asa creste si rasponsabilitate aia trebuie intretinuta cand termini faculta sau liceul iti iei un job si intrtii masina din banii tai nu ai parintilor, asa vei invata sa ai grija mai mare de ea. acum fa ce crezi ca vreui sau ce iti doresti mai mult e doar o parere

| Xname a răspuns:

Eu as alege o masina.

| Andre3aCrystina a răspuns:

Eu as alege masinawinking

suntserios
| suntserios a răspuns:

O petrecere de majorat = 2000-2500 ron

o masina sh decenta > 3500Euro. Nu prea iese comparatia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Petrecerea de majorat iți va rămâne mereu întipărita în minte, e o seara plina de distracție și ești înconjurat de prieteni. O mașina în schimb e ceva util, de multe ori o necesitate. Cum vad eu lucrurile: petrecerea nu o vei mai putea avea, în schimb mașina ți-o poți cumpăra și mai târziu, depinde de tine, ce crezi ca e mai important. happy

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Poti sa dai petreceri in fiecare zi, pe cand masina o cumperi odata la cativa ani sau zeci de ani

| PassingBY a răspuns:

Maşina. Dooh!

| MihaelaMiikii a răspuns:

Depindee ce masinahappydar eu as alege masina si poate osaa faci rost si de banii de majorat, dar ai putea sa faci ceva cu cativa amici!

| Nadia18 a răspuns:

Eu zic ca petrecerea, o s-o ai in minte toata viata

| StylesGeorgiii a răspuns:

Masina.

| Oral a răspuns:

Masina 100% maju tin faci tu cand ai vreo 30-40 milioane si masina cat costa big grin

| Mookiekinder a răspuns:

Eu zic ca petrecerea, toata viata ai timp sa iti iei o masina, dar petrecerea de 18 ani E UNICA! e 1 data in viata nu se mai repeta.