| eu.;] a întrebat:

CE sa fac acasa, cand e foarte cald si nu am chef sa merg la strand? nu pot.am fost 2 zile si deja m-am ars toatastraight face

7 răspunsuri:
| Firefly a răspuns:

Ca sa nu te arzi, foloseste crema cu factor de protectie foarte ridicat (50)...Intr-adevar,te vei bronza mai greu, dar bronzul va fi mai frumos si va fi de lunga durata. Dupa ce vii de la plaja, foloseste o crema speciala (ex: http://www.centrofarm.ro/......50ml.html) si fa un dus rece :)
In caz ca te plictisesti, poti citi o carte, te poti uita la un film, sa faci fitness sau sa joci niste jocuri.In caz ca te plictisesti de una singura, cheama-ti niste prietene si faceti experimente culinare :), uitati-va la un film de groaza, stati la taclale, uitati-va la poze vechi, depanati amintiri, faceti-va unghiile impreuna, etc.

| Dizzydizz a răspuns:

Trebuia sa te dai cu ulei si sa stai in apa, nu la plaja.
Pai citeste o carte, uitete la filme multe.Compune poezii sau chiar povesti, asculta muzica, joaca conquiztador, uitete in reviste sau noua moda dp internet, fa sport, exercitii multe.
happysper ca te-am ajutat

| emillie a răspuns:

Iesi in oras, nu neaparat la strand, si protectie solarawinking.

| TąNyą a răspuns:

Iesi in parc cu prietenii dupa ora 4 cand numai e soarele ala. tongue si distrati-va, iesiti seara la teresa ceva tongue

| alone a răspuns:

Sa citesti, sa asculti muzicaa, sa t uiti la un film sa gatesti, sa t ocupi d casa sa faci ceva c ati place si t scapa d plictiseala

| Missin`you` a răspuns:

Sa citesti, sa te uiti la un film bun, sa te uiti la tv
smug messu :X
sa gatestyhappy sa ai grija de flori :X
curatenie:Xhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am nici un raspuns straight face