Priveste in interiorul tau, nu are rost sa stai cu un baiat pe care nu il iubesti dar nu are rost sa astepti nici pe cineva care nu o sa se intoarca si care tie iti face rau, cred ca cel mai bine este sa astepti mai mult timp baiatul PERFECT. fundita?
Parerea mea este sa analizezi foarte bine lucrurile; uite de exemplu fa-ti o intalnire cu fostul sa vezi cum te imti cu el,dar cu siguranta inca il mai placi si ti-ai facut alt prieten sa il inlocuiesti pe celalalt,deci parererea mea cea mai sincera este sa te desparti de actualul si sa fii din nou impreuna cu fostul,dar repet mai intai stai de vorba cu celalat sa vezi care sunt intr-adevar sentimentele tale,dar in acelai timp ale lui,poate este doar un orgoliu ceea ce simti pentru fostul, asa ca te-ar scapa din incurcarura aceasta, dar repet inca parerea mea este ca inca mai simti ceva pentru fostul si nu il vei putea uita asa de usor...
Mai ar trebui sa rupi orice relatie cu fostul pentru ati da seama daca il iubesti pe cel cu care esti acum pentru ca nu-ti face bine acest lucru te asigur.mai mult te induce in eroare.
Daca el a fost orgolios si si-a pus orgoliul in fata sentimentelor e problema lui.u incearca sa treci peste si uita-l.
Diorrus întreabă: