| uningermik a întrebat:

Ce sa fac as uit de prietenu meu cat mai repede...Adica fostul ca ne-am certat si nu mai vreau sa ma inpac cu el ca am suferit prea mult... Dati-mi un sfat

Răspuns Câştigător
| Drums a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie.
of... e greusadsad
ce putem sa facemlaughingsad
ne distram, cunoastem multa lume
si cel mai important nu te mai intalni cu el cateva luni.big grin
eu nu l-am mai vazut de o luna si deja e mhult mai bine:*
daca mai trece o luna o sa fie superbhappy
il am in lista de mess si intra mereu. ii vad poza d la avut dar nu mai am niciun stres. APROAPElaughing
succes:*

3 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Daca tii foarte mult la el, nu il poti uita repede. Cel mai bine e sa iesi in oras cu fetele, daca nu ai dispozitia necesara pentru asta, uita. te la o comedie si incearca sa nu te mai gandesti la el.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta.tzi altul.incearca sa iubesthi din nou fara sa iti fie frica ca vei fi din nou ranita.sh cand te gandesthi la fostul tau iubit gandestehe doar la cat de mult te-a facut sa suferi...sh nu la momentele frumoase.bafta!

| galcionak a răspuns:

Daca ai ceva timp decind de intilnesti cu el nu e nevoie sa te desparti caci orice fapta poate fii ertata daca inca il iubestii si el tot are sentimente fata de tine fa tat posibelul sa fiti impreuna. dar dac vrai sa il uiti es cit mai des la plimbare cu prieteni gasesteti diferie ocupati preteni te vor ajuta daca vrai sa il uiti succes pa