Pai i`a intra pe mess si fa o conferinta cu toi prietenii tai si jucati`va devar sau provocare sau asculta muzica la maxim si canta si danseaza; deseneaza ceva de pe net; deschide un manual de ce vrei tu si fa un mini-proiect despre lectia la care ai nimerit (Ok asta e destul de stupid dar asa fac eu cand ma plictisesc ); ia`ti fratele/sora/mama/tata si jucati`va remi, europolis, metropolis; citeste bancuri te vei amuza si vei scapa de plictiseala; dar eu am amuz foarte tare cand sun cu numar ascuns il chem pe fratele meu si sunam cu numar ascuns
Sper ca te-am ajutat :* aaa sa nu uit spune`mi si tu mie ce faci cand te plictisesti
Si eu am momente suuuper plictisitoare uneori.
Mai ales can ploua
Si ieri cand ploua ma gandeam si eu sa postez o astfel de intrebare
Deci vreau si eu sa vad
Te poti infructa dintr-o carte buna, poti face o plimbare in aer liber (cu aceasta ocazie iti oxigenezi creierul.)
Te poti odihnii, odihna nu strica niciodata. O poti ajuta pe mama ta la treburie casnice.
Daca apuci sa te plictisesti inseamna ca ai prea mult timp liber!
Eu iti recomand sa citesti, sunt multe carti chiar distractive.
Mai mult, citind iti dezvolti limbajul si obtii cunostinte noi, fara a face vreun mare efort si pe nesimtite. Poate, cu timpul, chiar o sa-ti placa.
Spor la lectura si o zi buna!
Pai cumpara-ti niste carti misto (MERE sau SLAM sau PANZA DE PAIANJEN) sau iesi afara cu prietenii, stai pe mess, scrie p TPU (eu asta fac destul de des), uita-te la tv, plimba-te intr-un parc, fa poze sunt o gramada de lucruri care asteapta sa fie pozate
te-am ajutat (fundita?)