Buna!
Sincer...aceeasi stare o am si eu astazi.
Doar ca eu n-am prea dormit azi-noapte.
Fa ceva ce-ti place tie,relaxeaza-te,iesi la plimbare cu prietenii, important e sa nu stai in casa, asculta muzica, iti mai ridica moralul, pe mine ma ajuta si rugaciunea de cele mai multe ori.
Te pup!
Stai mai mult cu persoanele care te fac sa razi, asculta melodii vesele, uita-te la comedii, incearca sa nu te mai gandesti la motivul pentru care esti trista, gaseste-ti un hobby, fă plimbări lungi în aer liber şi ia pe cineva cu tine să-ţi ţină de urât, bea ceaiuri de sunătoare sau gălbenele neîndulcite, du-te la cumpărături( ai grijă să nu chetuieşti prea mult), sau, de ce nu, un hobby, cum ar fi grădinăritul, înotul etc, ascultă muzică veselă, fă o baie caldă( nu fierbinte )
De fiecare data cand esti trista gandeste-te ca undeva in lume un destept Impinge o usa pe care scrie TRAGE
Cand esti trist cel mai mult te ajuta muzica.Dar dar exemplu eu acum am o stare foarte nasoalapentru ca s-ar putea sa nu ma mai vad niciodata cu cel mai bunprieten al meu.In situati de genul asta roaga-te.Roaga-te sa iti fie bine tie si cui mai vrei tu
Incearca sa faci lucruri care-ti plac.
Poti iesi in oras, sa te plimbi, sa asculti muzica, sa citesti o carte.
Sa faci shooping
ingerash_1981 întreabă:
semy întreabă: