| Villy0po a întrebat:

Ce sa fac ca sa imi mai schimb stilul de viata? ma trezesc, ma duc la scoala (trece timpu` foarte repede la scoala), vin acasa,(ma sccimb, mananc), apoi adorm, ma trezesc pe la 5-6 apoi mai stau pana pe la 1 (noaptea) si ma culc. m-am saturat de programnu` asta... ce sa fac? vreau sa mai fac si ceva diferit (funda si vot)

3 răspunsuri:
| kidulinha a răspuns:

Pai. dupa ce te trezzesti(daca simti neaparat nevoia sa dormi) iesi si tu afara... sunt o groaza parcuri superbe care s-au inverzit acum si parca te simti si u mai vesel cand le vezi. Sunt biciclete d-alea de inchiriat prin parc.doar cu buletinu. iesi si plimbate. e nasol in casa big grin fa sport.thinking Fa-ti-o o prietena smug Pe la scoala, trebuie sa fie una smug Fi optimist :*
Hope to help.

| AyU a răspuns:

Inceraca sa iesi cu prietenii. Esti baiat mai mergi la un fotbal ceva sport in gasca. Cautati o iubita smug. laughing Mai invata ceva ca vad ca nu ai zis nimic de teme. Upleti timpul cu ceva util nu mai dormi atata laughing Serios daca ai asa mult timp liber umple-l cu ceva lucruri utile si distractive. Nu mai dormii atata. Apropo nu ne-ai spus in ce calsa si cati ani ai asa puteam sa iti dau mai multe ideiwinking:*

| jonydd a răspuns:

Frate te inteleg le fel ca tine am acelasi program -du-te si tu cu prieteni la un gratar la plimbare un sport ceva si ai sa vezi ca vei mai dori sa ai aceste activitati ---====bafta====----