| OvIaTaNeBuNa a întrebat:

Ce sa fac ca sa ma impac cu prietenul meu? Ce pot face ca sa se intoarca la mine si sa fim din nou impreuna? Avem 2 ani si 3 luni de cand suntem impreuna dar azi ne-am despartit pentru ca asa a vrut el si a zis ca i-a spus mai multi prieteni sa se desparta de mine. Eu nu pot trai fara el si vreau sa fac orice sa ma impac cu el. Spuneti-mi ce sa fac.Va rog ajutati-ma.

Răspuns Câştigător
| Alecsandraa a răspuns:

Te-as ajuta cu mare placere, dar indiferent ce ai face, nu se va intoarce la tine. Imi pare rau ca ti-o spun direct, dar uite si de ce nu va face asta: Se pare ca el tine mai mult la prietenii lui decat la iubita lui. Daca nu a fost nici un motiv real pentru care sa va despartiti [ex. : inifidelitatea] inseamna ca prietenii lui il domina. Poate zici ca nu e asa, dar cum se face ca, neavand nici un motiv intemeiat pentru care v-ati despartii, s-a despartit de tine pentru ca asa ai spus prietenii lui? straight face. Acesta e un fel de golan. Imi pare rau ca esti in situatia asta, dar resemneaza-te :-

19 răspunsuri:
| sandulache a răspuns:

Buna.
Nu e adevarat ca el sigur are pe alt cineva si nu vrea sa te se mai inpace in apoi cu tine alsal si da uitari si cand isi va da seama vavi prea traziua alsal si sa vezi atitudinea laui si dargsostea daca el te iubeste se va intorce la tine singur daca nu te mai iubeste nu stiu.iti urez bafat si succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna:*

Nu poti sa faci nimic. Pot doar atat sa iti spun, ca daca el te iubeste se va intoarce sigur la tine, chiar daca are pe altcineva (presupunand). Si daca e atat de influentat de prietenii lui, incat s-a despartit de tine din cauza lor, atunci scuza-ma ca iti zic dar nu are personalitate si face exact ce spun prietenii lui, si atunci chiar nu te merita.

Concluzia laughing: Daca te iubeste, o sa treaca si peste parerile prietenilor lui sau o sa o lase pe cealalta fata ( daca exista vreuna) si o sa se intoarca la tine mai devreme sau mai tarziu. Daca nu se intoarce inseamna ca nu te mai iubeste sau nu te-a iubit niciodata, si va trebui sa te resemnezi, stiu ca e greu, dar trebuiewinking.

Bafta :*

PS: Nu te ruga de el sa se intoarca la tine, sau nu incerca sa il desparti de potentiala fata cu care e, iti va distruge toate sansele cu el, si o sa se supere, baietii nu prea suporta plangacioasele.
Sfatul meu e sa fii indiferenta putin, sa ii arati ca poti sa fii si fara el, be strong :*

| adelutza_9680 a răspuns:

Te-as ajuta bucuroasa, dar nu pot.Eu una cred ca el are pe altcineva si nu a stiut cum sa se dasparta de tine.Ar trebuii sa il uiti si sa iti refaci viata. El nu a fost alesul, dar stai linistita caci il vei gasi sau daca intr-adevar te iubeste, atunci se v-a intoarce.Bafta si succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti fata descurcareata, baga-te cu unul din prietenii care crezi tu ca i-a spus sa se desparta de tine! Si ai sa vezi apoi singura rezultatul!

| ANoNim_7814 a răspuns:

Pai il iei si u mai asa
vb de sentimenet cu el.straight face adica zici ceva de genu: am crezut ca tii la mine. cel pootin asa ai zis... dar am vazut ca totul e o minciuna.ai facut l misto? ceva de genu s ii zici... apoi daca vezi ca lasa garda jos
il saruti.
sa'si reaminteasca de vremuri seris eu as am facut odata si a mers :X
incearca speranta moare ultima

sper ca am ajutat succeswinking

| Sabrine a răspuns:

Eu una, din orgoliu as cauta sa radiez de fericire, sa ma fac mai frumoasa, sa am grija de mine etc.ca sa-si dea seama ce a pierdut si tocmai atunci cand o sa vrea sa ne impacam atunci ii zic ca nu mai vreau eu si ma indrept sa caut alt baiat.pentru ca el nu poate fi ultimul. Dar daca tu nu suporti sa dureze atata timp fara sa stai cu el si asa mai departe, ai putea sa-l provoci la o discutie serioasa si sa-i explici ca tii la el, si ca merita sa mai continuati relatia, si sa-ti spuna ce nu-i placea la comportamentul tau in relatie si tu sa incerci sa-l schimbi.bineinteles,daca crezi si tu ca merita.multu succes si sper sa-ti fie de folos sfatul:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt singura de 4zile nu-ti vine sa crezi fostul de ce m-a parasit orisicum e tare pentru bani e o poveste tare lunga desi sunt moarta dupa el si am insistat sa ne inpacam m_am umilit in fata lui desi nu merita chiar la sadisfacut vazanduma cum sufar ca o disperata dupa el dar azi mi-am dat seama ca nu merita eu te-as sfatui daca vrei se te impaci cu el lasa-l el sa faca primul pas se va intoarce el daca te iubeste cu adevarat nu insista tu nu fa prostia care am facut-o eu si nu am obtinut nimic gandeste-te ca viata e scurta si nu meriti sa suferi pentu o persoana care pleca de langa tine meriti mai mult nu un asa om

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca iti sunt de folos aceste vorbe, dar dupa parerea mea este sa-l dai uitari si sa mergi mai departe, cum poate el sa iti spuna ca nu mai vrea sa fie cu tine din cauza la prietenii ca asa iau zis mai ales ca ati stat impreuna 2 ani si ceva. eu zic ca daca te iubea nu se lua dupa prieteni si facea doar ceea ce ai dicta inima eu zic sa mergi mai depare poate chiar nu te merita acum ti sti bine ca ai de facut eu iti urez succes in tot ceea ce vrei sa realizezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am fost in aceeasi situatie, m-a parasit fara un oricare motiv, doi ani am fost impreuna dintre care unul si-a batut joc de mine asta din cauza ca eam aratat ca il iubesc prea mult si el s-a folosit de asta asa de tare s-a saturat ca mea spus niste cuvinte care m-au durut foarte mult, me-a spus ca nu ma mai iubeste...am suferit foarte mult, kear si azi il mai iubesc. sfatul meu sa fii indiferenta fata de el nu ii arata ca tii la el o sa vezi ca asta o sa fie foarte dureros pentru el si in asa mod isi va da seama ce a pierdut pentru ca 2 ani e o perioada destul de mare el s-a deprins si nu poate sa treaca asa repede, caredema daca te mai iubeste o sa te sune neaparat. succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce mama draq sa-i faci uital da-l in masa cauta altu laughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunaaaa.

eu m-am despartit de prietenul meu acum 6 luni si incaa mai tin la el.are p altcineva de 5 luni straight face. nu mai stiu ce saa fac. ma puteeti ajutaa?

| jesy a răspuns:

Lasa-l in pace...nu il mai tine sub microscop...nu esti maica-sa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca chiar vrei sa te impaci cu el, i-al la o parte si spune-i ce simti si incearca sa vezi ce simte el pentru tine, dar gandeste-te ca nu poti sa stai sa te rogi de el o viata intreaga, traiesteti viata...si eu trec prin asta deocamdata cine stie cat o sa ma rog de el, da nu vreau ca altele sa faca ca mine, oricum daca ma voi desparti de el voi fi de nerecunoscut, o sai para rau daca ne despartim da deocamdata incerc sa fie ok
Si la cea cu despartirea de 6 luni, cautati altu, distreazate, ca o sa isi dea seama pana la urma ca o facut o greseala ca si-o luat alta dar probabil va fi prea tarziu, daca are pe alta numai ai ce sa-i faci, cautati unu mai bun ca el, iti spun eu ca ai sa-l gasesti,tonguetongue:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sarutal din prima nu mai sta la discutii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu vreau sa ma impac cu colega de clasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii eu cand eram certata cu prt. meu ieseam afara`happy
el ma lua in brate si ma pupa pe obraz`happy[semn ca vrea sa ne impakm]... oricum acum ne-am desp si cred ca nu vom mai fii impreuna niciodata`crying

eu il iubesc dar... daca nu se mai poate asta e`straight face

in cazul tau

iesi cu el prin oras, suna`l ...chestii din astea si spune-i ca vr sa va impakati`big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fi atenta si eu am patit-o din cauza faptului ca el se supara din orice absolut imi zice ca ma iubeste sh acum cand suntem certati sh cand ajungem la capitul ne impacam:-> zicea NU mai potwinking acum nu poate...mai tarziu eu incerc sa il uit sh te-as sfatui sh pe tine lafel...sh cand treci p langa el arata-i indiferenta ta e va simti sigur prost la mine merge sh vad ca e gelos dar acum nu ma mai intereseaza pers asa fai sh tu gasesteti altu mai bun mai frumos pentru ca pers care te face sa suferi nu te merita crede-ma stiuwinking

| Carinka20 a răspuns:

Daca poti, incerca sa atragi pe unul din prietenii lui. Daca chiar o sa va invidieze sa stii ca inca te iubeste,, Incearca si tu ceva,, fa-l sa te invidieze...:_

| mylovekiss a răspuns:

Daca il iubesti foarte mult nu te lasa incearca sal cuceresti din nou insa daca el nu te mai iubeste nu cred ca mai ai vreo sansa. Si crede-ma am trecut prin aceasta situatie daca l-ai pierdut pe el cu siguranta va veni un baiat mai bun care stie sa te pretuiasca si sa nu te dezamageasca niciodata.Baieti care dezamagesc o fata nu sunt barbati.Imi pare rau pentru tine dar chiar nu stiu o solutie incearca sal ignori si el va vedea ca tie nu-ti mai pasa de de el atunci va face ceva daca te iubeste