| Olivika1414 a întrebat:

Ce sa fac ca sa nu ma plicisesc?

7 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Eu zic sa iti gasesti o pasiune, sa studiezi un domeniu care iti place, orice domeniu, sa faci un sport sau sa vizionezi un sport..sa citesti si sa studiezi un domeniu care te atrage, ceva informatii care ti se par tie interesante..sa asculti muzica si melodiile tale preferate,sa descoperi melodii noi,sa te uiti la filme interesante si la documentare la fel de interesante,sa incerci sa gatesti,sa cauti retete pe internet si sa gatesti sau sa gatesti impreuna cu parintii tai, sa joci un joc frumos pe calculator, sa incepi sa scrii in jurnal gandurile si sentimentele tale sau mai ales sa iesi afara, in parc, sa te plimbi ..De ce nu sa iti iei si un animalut companie(catel sau pisica sau daca nu chiar hamster si papagal) pe care sa il ingrjiesti si sa-i dai de mancare...
Poti chema prieteni la tine sa jucati diverse jocuri, sa vizionati filme, sa jucati Metropoly, Monopoly, Europolis..sunt o gramada..nu exista ''a te plictisi'' pentru mine cel putin.
Numai bine si iti doresc multa dispozitie si pofta de viata.

| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns:

Salutare! Poti fi activa pe TPU,sa asculti muzica, sa pictezi, sa iesi cu prietenii in oras, sa vorbesti cu prietenii pe mes, sa te uiti la TV sau sa te uiti la un filmulet.O zi frumoasa sa ai

| nowar a răspuns:

Pai ai putea sa te uiti la un film pe net sau sa desenezi thinking, sau de ce nu sa citesti o carte.

| AndradaRoxana9 a răspuns:

Pai :
1. Poti intra pe facebook
2. Poti juca jocul tau preferat pe calculator
3. Poti iesi afara cu prietenii
4. Poti sa citesti o carte
Sper ca ti-am fost de ajutor. Iti urez o zi cat se poate de frumoasa.

| Guildo a răspuns:

La o asemena intrebare, imi e greu sa dau un raspuns. Sa incerci sa iti dai un rost vietii.

| Elena00100 a răspuns:

Canti, te joci big grin.

| catalinaeu a răspuns:

Daca ai cont de facebook (ma indoiesc ca nu ai) ce zici sa iti creezi o pagina pe care sa o administrezi...Ai avea ocupatie in fiecare zi... FUNDA
P.S. Sper ca te-am ajutat