Buna pai:deseneaza,canta,danseaza,invata dansuri,scrie o carte,compune cantece/poezii/povesti,fa origami,fa quilling,fa machete, fa sudoku/rebus/integrame, joaca jocuri gen:3D Logic si Zuma,joaca ce jocuri iti plac,fa teste de personalitate,uite-te pe TPU,iesi afara(afara poti sa joci ping-pong,sa teplimbi cu rolele,sa alergi putin prin parc,sa stai pe o patura cu amicii tai si sa va jucati carti sau badminton sau volei daca ai minge de volei),fa-ti un blog,fa un film,modifica poze,cauta poze ca wallpaper,fa curat in calculator,fa curat in camera,joaca-te cu animalutul tau(daca ai),citeste,mergi la shopping,gateste,picteaza,fa-ti un jurnal,cauta-ti un hobby,colectioneaza lucruri,invata cuvinte noi in engleza,franceza sau ce limba iti place tie,imbogateste-ti vocabularul,viziteaza muzee, mergi la bunici, perfectioneaza-te intr-un anumit domeniu.Numai bine.
Eu, de obicei, cand ma plictisesc, ascult numai muzica, de toate genurile, si in acelasi timp, cant... dupa 5 minute, ma simt de parca am fost fericita in tot acest timp
Te poti uita la un documentar, la ceva ce iti place la tv, poti sa stai pe internet, sa vorbesti la telefon sau pe internet cu un/o prieten/a, sa chemi pe cineva sa iasa cu tine sa va plimbati, sa faci treaba in casa (gatit, spalat, maturat, etc), sa faci suplimentar ceva la o materie de la scoala, sa citesti, sa faci sport, sa asculti muzica, sa pictezi, etc. Poti face foarte multe lucruri in timpul liber. sper sa-ti fie de folos:*
Pai. poti sa te joci niste jocuri sa iesi cu prietenele sa stai pe mess sau pe jocuri pe calc pe http://friv.com/ este un site ff bun de jocuri online sun 250 de jocuri acolo :| :)) sau sa vb la tel cu prietenele, daca ai minute, eu stau ore in sir cu prietenii la tel :D am abonament, sunt pe Orange, abonament de 1000 de min dar nu stiu sigur daca mai este pentru ca eu l-am facut de mult :D sau sa te duci la bazin/strand cu prietenii la inghetata/suc...o gramada de variante sau sa inviti niste prieteni la tine si sa faceti ceva nu stiu.:D sper ca ti-am fost de folos >:D< Funda?
me4ever98 întreabă: