| Sakura5 a întrebat:

Ce sa fac ca sa nu mai am burtica? nu mananc cum trebuie? am inceput a manca mai multe fructe si legume, a manaca mai putin pe zi si a mesteca mai multa guma orbit in locul mancarii. ce sfaturi imi puteti da? va rog mult.

Răspuns Câştigător
| Didi_5064 a răspuns:

1.trebuie sa faci cel putin 1 ora miscare pe zi (plimbat cu bicicleta, sa mergi cu rolele prin parc, sau chiar la sala)
2.nu trebuie sa te infometezi pentru a ajunge slaba! trebuie sa mananci sanatos adica sa excluzi mancarea de tip fast-food si dulciurile!
3.nu trebuie sa mesteci multa guma pe zi! tu nu -ti dai seama dar sa stii ca iti distrugi stomacul mestecand guma! atunci cand mesteci guma organismul tau secreta niste hormoni pentru a te ajuta sa digeri masa, iar cand ei isi dau seama ca tu nu mananci, ei vor disparea treptat, treptat! daca vei mesteca multa guma in decurs de 1 an, dupa aceea te vei intreba de ce ti se face rau de fiecare data cand mananci!
P.s: rezultatele nu apar peste noapte, ci in decurs de o saptamana! te poti cantari o data pe saptamana si vei vedea ca slabesti cam 2-3-4 kg!
Totul tine de tine!
fundita?