LoL puicuta.
fetele vor sa fie inalte
Eu la 14 ani avea injur de 1, 60
Dupa am crescut cat un 'taur'
Orcum multi baieti cauta fete inalte nu cele micute
Ia gandeste-te cum mi-ar sta mie langa o fata de 1, 60? sau 1, 65?
avand in vedere ca eu acum am peste 1.80
Ar arata nasol nu?
oricum sa faci 1.80 mai mult nu te duci
Fetele incep sa creasca de pe la 14 pana pe la 16 ani MAXIM 17
Baieti pana 22
P.S ai mei imi tot repeta ca mai cresc dar eu numai cred
am aproape 20 de aniMa intreb cat o sa mai 'cresc'
Care e dezavantajul? Eu vad mai multe avantaje decat invers.Eu tot sunt inalta(am 15ani peste 38 de zile si 1, 68, e mai putin ca tine dar oricum)si imi place ca sunt asa.Defapt nu am auzit asa metode, pentru a opri cresterea in inaltime.Si tu ar trebui sa te bucuri ca unii se chinuie sa mai creasca, dar tu esti asa deja!
Nu prea ai ce sa faci. Norocul tau ca fetele cresc pana la 16 ani, desi cred ca perioada de crestere spectaculoasa a trecut la tine.
Sall.si eu am 14 ani si sunt si eu inalta dar nu cine stie ce lucrur cateodata sa fii inalta este bine pentru ca poti practica multe sporturi...parerea mea este sa te simti bine in pielea ta si sa uiti de dezavantaje
Eu am 13 ani si 1.72.Pai nu ai ce sa faci dar stai linistita ca de acum in colo nu o sa mai cresti mult in inaltime.
1,75,pff e bine asa, nici prea inalta nu trebuie, eu am crescut in inaltime practicand baschet si handball
Parerea mea este ca nu ai ce sa faci, dar sa stii ca poate de la o vreme nu o sa mai cresti si o sa ramai asa.Asta nu ar fi un motiv de ingrijorare.(funda)