Se intampla.
incearca sa ai mai multa incredere in tine.
cu notele ar trebui sa fie o stimulare cand vezi o nota mica...sa iti spui "pot mai mult"
iar cand plangi din cauza cuiva gandeste-te ca nu merita sau ca poti rezolva altfel problema sau gandeste-te:ce rezolvi daca plangi?"
ai grija ca in clasa a 9-a primele note vor fi foarte mici... dar nu-i nimic ca tu poti mai mult nu?
sunt sigura ca vei trece peste.
aa si mai incearca ceva.alegeti un citat care sa te reprezinte spre exemplu "daca vreau pot" care sa te motiveze sa treci mai departe.
succes :*
Poi daca iei o nota mica, spuneti in subconstientul tau ca totul va trece si-ti vei indrepta nota. Si abtinete.Si eu am momente. dar ma controlez.Deci trebuie sa ai mai multa incredere in tine! Te pup:*
Pur si simplu incearca sa nu iti pese. Mai ales de ce cred ceilalti. Si o data cu 'nepasarea' o sa fi mai puternica din punct de vedere emotional. E aiurea sa plangi pentru note, in fond, sunt doar niste cifre! Si doar nu o sa iei numai 10, incontinuu, putina diversitate nu strica! Nu spun sa nu inveti, dar spun sa nu fi prea obsedata de asta, ca nici asa nu e okay. Incearca sa te controlezi si daca nu poti, poate ca o sa te schimbi pe parcurs. Iar daca se intampla sa plangi in public, asta e. Gandeste-te ca nu mai e nimeni cu tine acolo si calmeaza-te, fara sa le dai atentie celor care casca gura.
Ai incredere! si eu plangeam cand luam note mici in generala, dar trebuie sa ai incredere.si eu am colege care plang cand ia note mici si st in clasa 10-a. oricum multa bafta! pup
Fii mai increzatoare in tine. Ai mai multa incredere. Stiu cum e cu notele. Si eu plangeam uneori, si asta doar pentru ca stiam ca pot mai mult si din neatentie am gresit. Nu ma interesa pe mine ce spun colegii. Ai luat o nota mica? Asta e. Data viitoare faci mai bine. Te-ai certat cu cineva? Ignora. La ce sa te gandesti? La faptul ca esti o persoana puternica si nu trebuie sa plangi din orice. Bafta