| FominTatiana19 a întrebat:

Ce sa fac ca sa nu mai fiu atat de timida? Uite o situatie: "S-a apropiat un baiat de mine si mi-a propus sa facem cunostinta". Bai si pur si simplu m-am blocat nu stiu ce sa raspund la intrebari de genu "as dori sa facem cunostinta". Ajutati-ma cum trebuie sa raspund corect. Cum sa ma comport in situatii de genu?

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Hey!

Zambeste si ai grija la ce spui.
Cel mai bine, daca un baiat iti propune sa faceti cunostiinta ii accepti "oferta". Uite un exemplu de dialog "common" *obisnuit*

-Buna!
-Buna/Hei!
-Te-am observat de ceva vreme *Sunt x-ulescu* s.a.m.d. si ma gandeam daca ne-am putea cunoaste mai bine.
-*Z-uleasca, imi pare bine! Poate ne intalnim candva... *Ii lasi ceva cu care sa te contacteze -email, fb, numar de telefon idk*
Dupa o sa te invite el undeva si gata, o sa deveniti amici. Cu timpul o sa avansati si o sa ajungeti prieteni buni sau chiar iubiti.

Bafta! Zambeste si fii oricand pregatita pentru asa ceva. Daca te intreaba asa ceva atunci nu te comporta ca si cum ai fi vazut o fantoma sau ceva de genul...raspunde-i la intrebari chiar daca te folosesti de raspunsuri foarte scurte /la obiect.

*Baietii nu mananca fete asa cum nici fetele nu mananca baieti... nu ai de ce sa-ti fie teama,si el este tot un om, are si el un suflet, 2 maini, 2 picioare, un cap..deci exact ca tine.*

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey! Se intampla ca o alta fata sa fi fost in aceeasi situatie ca tine mai demult. Voi face copy-paste la raspunsul meu de atunci:
Exact asa eram si eu...parca ai fi o varianta feminină a vechiului eu! Este o chestiune de ambitie si de vointa. TU esti singura persoana care te poate ajuta sa depasesti această problemă! Trebuie sa ti impui sa te uiti in ochii celuilalt, sa fii mai dezinvoltă si mai deschisa. Incetul cu incetul vei reusi! Crede ma iti spun din proprie experienta.