anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac ca sa treaca timpu mai repede pana sambata?crying. Si ce sa fac sa pot sa adorm, sa treaca repede timpu.Ma tot gandesc la prietenu meu:X:X.Si nu pot sa dorm deloc nici sa mank nu potcrying. Ms!:*:X

Răspuns Câştigător
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Buna!kisskiss
Te inteleg perfectbig grin Am trecut si eu prin asta...love struck
Cand esti indragostita nu iti mai arde de nimic laughingVrei decat sa stai cu prietenu love struck
Incearca sa iti iei gandu de la el big grin Vorbeste cu prietenele tale pe mess, asculta muzica, iesi pe afarabig grin Cauta ceva de facut love struck
Si nu uita ca trebuie sa te straduiesti sa si mananci putin!kissSa nu cumva sa ai probleme cu stomacu happy
Lasa ca o sa vina si ziua de sambatalove struck

11 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Citesti o carte, asculti muzica si te gandesti la momentele ce vor veni atunci cand o sa te intanlesti cu prietenul tau. Pregateste camera, gandeste-te ce poti sa îi pregatesti pentru o intalnire romantica.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Te uiti la filme, joci sah, table, citesti, faci curat in camera, iti ajuti parintii la treburile gospodaresti, faci cumparaturi etc... daca vrei gasesti multe de facut si sa vezi cand ai o ocupatie ce repede trece timpul.

| nobody_9468 a răspuns:

Dha...si eu de abia astept ziua de mainehappy
ehehe...peste cateva luni ai sa zici"bhai da cand a trecut timpu'?", trece greu, dar bine ca trece, nu?winking

baftabig grinbig grinbig grin

| georggyy a răspuns:

Se pare ca a trecutlaughing
Deci, ce ai facutsmug?

| mrsolo a răspuns:

Gaseste un joc ceva de jucat, cand te distrezi cel mai repede trece timpul, Respect MrSolo

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Foarte multe si mai vreau, dar trece timpu greurolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

NA ce sa iti zic poti face multe lururi ...interesante vorbesti pe mess, pe calc mergi la o plimbare si timpul trece incet incet

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt psiholog si te-as putea sfatui sa dormi sau stai pe calc sau citesti sau mergi la o plimbare bineinteles pa

| kikimaro a răspuns:

Pana sambata? Pai sa zicem ca esti la inceput de saptamana, gandeste-te mereu ca maine e sambata...eu cel putin asa fac big grin, si ca sa adormi, eu ca sa adorm ori beau o cana de lapte cald ori citesc o carte.Rareori adorm la tv.Bafta ^^

| maryyandra a răspuns:

Pai poti bea seara la culcare un ceai sa te linistesti sau putin laptic... depinde c iti place mai mult. Sper ca ti-am fost de folos

| camytonks a răspuns:

Pai ai putea sa inveti o limba straina, eu invat hindi, poti sa iti faci un album cu poze cu tine cu prietenii tai, desenezi, te plimbi