Buna!
Te inteleg perfect Am trecut si eu prin asta...
Cand esti indragostita nu iti mai arde de nimic Vrei decat sa stai cu prietenu
Incearca sa iti iei gandu de la el Vorbeste cu prietenele tale pe mess, asculta muzica, iesi pe afara Cauta ceva de facut
Si nu uita ca trebuie sa te straduiesti sa si mananci putin!Sa nu cumva sa ai probleme cu stomacu
Lasa ca o sa vina si ziua de sambata
Citesti o carte, asculti muzica si te gandesti la momentele ce vor veni atunci cand o sa te intanlesti cu prietenul tau. Pregateste camera, gandeste-te ce poti sa îi pregatesti pentru o intalnire romantica.
Te uiti la filme, joci sah, table, citesti, faci curat in camera, iti ajuti parintii la treburile gospodaresti, faci cumparaturi etc... daca vrei gasesti multe de facut si sa vezi cand ai o ocupatie ce repede trece timpul.
Dha...si eu de abia astept ziua de maine
ehehe...peste cateva luni ai sa zici"bhai da cand a trecut timpu'?", trece greu, dar bine ca trece, nu?
bafta
Gaseste un joc ceva de jucat, cand te distrezi cel mai repede trece timpul, Respect MrSolo
Pana sambata? Pai sa zicem ca esti la inceput de saptamana, gandeste-te mereu ca maine e sambata...eu cel putin asa fac , si ca sa adormi, eu ca sa adorm ori beau o cana de lapte cald ori citesc o carte.Rareori adorm la tv.Bafta ^^
Pai poti bea seara la culcare un ceai sa te linistesti sau putin laptic... depinde c iti place mai mult. Sper ca ti-am fost de folos
Pai ai putea sa inveti o limba straina, eu invat hindi, poti sa iti faci un album cu poze cu tine cu prietenii tai, desenezi, te plimbi
bobi595 întreabă: