| AtIr a întrebat:

Ce sa fac? Cainele meu mananca gainile vecinilor si nu stiu cum sal desvat? daca nu reusesc va trebui sal dau iar daca nu vecinul il va omorisad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inchide-l intr-o cusca! Leaga-l cu lant! Alta solutie nu exista! De dezvatat nu poti sa-l dezvezi! Ia intrat in instinct acest comportament si nu se educa!

7 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Sa te intreb ceva: tu ai gaini? Pe ale tale nu el mananca, numai pe ale vecinilor? Conteaza mult sa stiu ca sa iti pot da un raspuns corespunzator

| Mayar a răspuns:

Astept raspunsul... big grin

| AtIr explică (pentru Mayar):

Eu nu am, numai vecinii

| Mayar a răspuns:

Hmmm..., pai ori il tii in lant, ori incerci sa il inveti cu rpezenta gainilor. Adica sa il tii legat, dar sa te pporti frumos cu el, k altfel sesperie si crede ca nu ii mai dai drumul, si in preajma lui sa fie ceva gaini, i le arati, vorbesti frumos cu cainele, ca sa vada k gainile nu trebuie omoratewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar poate la dresaj!

| Candea a răspuns:

Pai asta e usor, daca ai o jucarie mare de plastic cu culoarea spre rosu sau prtocali ungeo cu unsoare si pune-o in frigider langa ceva care miroase a carne, astepti cateva ore si daio la caine...
daca nu merge, tine-o mai mult in frigider langa ceva cu mai mult miros de sunca... Fundaaa?

| glamourbee a răspuns:

Asta e super simplu, il dezveti ademenindu-l. Partea nasoala e ca trebuie sa il legi, pentru o zi macar si sa lasi un pui sau mrg o gaina sa mearga linistita prin fata lui si cand vezi ca devine agitat ii dai cu ziarul la fund! ^_^" ok, pare ciudat dar asta o spun din propria experienta ^^'