| TabooR a întrebat:

Ce sa fac cand ating unitatea de la pc ma curentez ce sa fac ca miroase si a ars plz hellpcrying

Răspuns Câştigător
| mikkhhell a răspuns:

Daca miroase a ars ai probleme cu sursa pc-ului (cutiuta metalica in care intra cablul care merge la priza), tot din cauza ei te curenteaza la atingerea pc-ului, dar te mai curenteaza si din cauza ca nulul de protectie al prizei (cele doua lamele care sunt la vedere) nu functioneaza sau cablul are firul de protectie intrerupt. Incearca cu un alt cablu si daca tot curenteaza este defecta priza, daca nu curenteaza inseamna ca a fost cablul de vina, iar in legatura cu sursa cel mai indicat lucru este sa mergi la un atelier de reparat pc-uri pentru verificari si eventual inlocuirea acesteia sau i-ti cumperi alta sursa si chemi pe cineva care se pricepe ca sa o inlocuiasca. Mult succes!

3 răspunsuri:
| perla a răspuns:

Eu mi-as cumpara alta decat sa mor?

| Markus_4003 a răspuns:

Pai dac ase incalzeste mai bine ea si il curata de tot praful si sper ca va merge deoarece praful ste unul dinter cei mai mari dusmani ai pc-ului deaici eu cred a si vine mirosul de ars cind deschizi procesorul scoti ventilatorul si cu o perie usor il cureti daca doresti poti sa scoti si radiatorul(chestia aia ce sta sun ventilator) darnu ar fi de dorit deoarece ea face legatura printr=o substanta alba pe numa termopan si in privinta la curentat eu iti zic una ea si si scoate cutiuta cea care vine cablu curato si amenajaza totul in ea asa cum ar trebuisa fie si totul ar sa fie bine. Si la mine sint cazuri de aceastea ca ma mai curenteaza dar nu-i pe aceasta principalul este sa fii atent si sa nu nimeresti ca de nu vei acea coafura nou laughing laughinglaughing. Bafta frate!

| Markus_4003 a răspuns:

Pai dac ase incalzeste mai bine ea si il curata de tot praful si sper ca va merge deoarece praful ste unul dinter cei mai mari dusmani ai pc-ului deaici eu cred a si vine mirosul de ars cind deschizi procesorul scoti ventilatorul si cu o perie usor il cureti daca doresti poti sa scoti si radiatorul(chestia aia ce sta sun ventilator) darnu ar fi de dorit deoarece ea face legatura printr=o substanta alba pe numa termopan si in privinta la curentat eu iti zic una ea si si scoate cutiuta cea care vine cablu curato si amenajaza totul in ea asa cum ar trebuisa fie si totul ar sa fie bine. Si la mine sint cazuri de aceastea ca ma mai curenteaza dar nu-i pe aceasta principalul este sa fii atent si sa nu nimeresti ca de nu vei acea coafura nou :)) :)):)). Bafta frate!
http://www.caragiale.ucoz.com/load/programe/internet/19