Pai exista 2 tipuri de plictiseala: esti plictisit in timp ce faci ceva, si totusi nu plictisit de acel lucru in sine, ci ai o stare de plictiseala generala. 2. Mai e plictiseala, cum spuneai, din lipsa de ocupatie si atunci apare intrebarea "ce naiba sa (mai) fac?".
In primul caz, ai rabdare pana iti termini lucrul pe care l-ai inceput, apoi intinde-te in pat le TV si nu te mai gandi la nimic. Uita-te, pierde vremea intinsa cateva ore. Degeaba voi zice "iesi in natura", ca daca esti plictisit, apoi plictisit esti
In al doilea caz, iti raman hobby-urile. Cand ti s-au terminat activitatile, apuca-te de hobby-uri. Daca nici asta nu merge, atunci scrie pe You Tube "chacarron", sau "For the Birds (original) funny animation video", sau "ringtone - Indian", sau "FUNNY SMALL MAN DANCE (MUST WATCH!)" si... RAZI. Distreaza-te Aceste filmulete te vor duce la altele si la altele and so on si vei uita de plictiseala.
Pai daca iti place sa citesti. poti face asta in timpul liber. Te asigur ca daca gasesti o carte care sa iti placa, te captiveaza si uiti de tot de notiunea timpului.
Sa descarci un joc si sa il joci sa iesi pe afara cu prieteni te uiti la tv la un film ceva
Sunt multe metode prin care ai putea scapa de plictiseala. Iti voi enumera cateva, poate iesi din starea aceasta "generala":
1. citeste o carte, asa nu numai ca nu te vei plictisi, dar iti vei si imbogati vocabularul
2. iesi cu prietenii la un suc, in parc
3. cauta filme de downloadat si vizioneaza-le alaturi de prietenii tai, sau chiar singura
4. fa teste de personalitate sau joaca-te conquiztador
5. rasvoieste albumul de familie [iti vei aminti anumite intamplari fie haioase, fie triste.]
6. fa-ti poze, incearca sa asortezi diferite haine
7. deseneaza, foloseste-ti creativitatea
8. roaga-l pe Ms. Google sa iti raspunda la intrebari la care ti-ai dorit de mult timp sa afli raspunsul, dar nu ai avut timp
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Alexandra.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Id-ul meu este deedeeutza95 putem sa vbim despre asta mai p larg ca si mie mi se intampla poate gasim raspuns amandoua