Buna! Poi...citeste si tu o carte sau fa-ti temele->hai ca glumeam pai: poti face farse la tel sau sa desenezi cv,sa-ti faci un orcol sau jurnal,un caiet de desene special pentru cineva->de ex:sa barfesti pe cineva cu niste anumiti prieteni, sau suni pe cineva sa vb cu el despre cel/cea care iti place. Poti sa te imbraci misto si sa iti faci poze si sa ti le pui pe facebook sau pe hi5, sau pe twiter,la avatar pe mess,Poi sa iti faci niste masti de animalute sau sa te imbraci colorat sa te prosteci si sa iti faci poze,poti sa desenezi chestii banale si ciudate si sa iti faci poze,poti sa iti faci pe o foaie man sau piciorul sau portretul cuiva,poti sa iti faci fata ta strimbandu-te->adica cu limba sscoasa, c-un ochi inchis si unul deschis, etc...
Sper ca te-am ajutat.
Fundii?
Am eu cateva idei:1. Sate plictisesti de plictiseala 2. Sa te dai cu capu de pereti` 3. Sa urli la ea Multsumit?
O zi plictiscoasa iti urez
Iesi afara in parc si fa o tura de alergare,citeste o carte buna care sa iti faca placere(depinde ce gen preferi),fa un sport(nu vei mai avea timp sa te plictisesti,te asigur),gaseste-ti un hobby(desenul,muzica,etc), fa ceva folositor si inventiv... nu pierde timpul fiindca nu se intoarce inapoi. Iar cand pur si simplu e ploios afara si esti fara chef, asculta o melodie care te binedispune. Sau gaseste ceva de facut cu prietenii tai! posibilitatile sunt infinite. Poti face o multime de lucruri. Sper ca ti-am dat cateva sugestii bune
Poti sa te joci ceva sau sa te duc la un prieten sa va distrati poti nasculta muzica sau poti sa te uiti la televizor dar ar fi bun si putin somn
sper ca am fost de ajutor