| ralucutza_6101 a întrebat:

Ce sa fac cand ma plictisesc?
Apropo am 12 ani

Răspuns Câştigător
| LoveMe a răspuns:

Draga ralucutza.eu am 13 ani.deci sunt mai mare cu un anishorhee hee
pai poti citi... mie imi place sa citesc.cand am chef.incearca o carte cu vampiri. ceva care sa-ti starneasca curiozitatea
mai poti merge cu rolele, bicicleta[daca stiihee hee], insotite de cateva prietene.
puteti juca ping-pong, badminton, volei, fotball[daca stiti, banuiesc ca da]

eu cu pr mea ma jucam badminton de pe o parte a strazii pe alta.si cand treceau masinile. uneori fluturashul ramanea pe acolo.si trebuia sa oreasca tipul masina ca sa ni`l putem lualaughinglaughing

mai poti descarca niste filme de pe internet
eu ador step up 1, 2

uite eu ti-am dat cateva idei:*
sper sa nu te mai plictisestiacum:X:X:X:X

fundita?sadsad

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Incearca sa citesti. La varsta ta adoram sa citesc. Sau iesi cu prietenii la un suc.

| Cσσкiє a răspuns:

Bună.
Şi eu am 12 ani. Cum a zis şi Bacemi, citeşte, cărţile sunt foarte frumoase şi sunt şi o sursă de inspiraţie. Încearcă Pantalonii călători, sunt 4 cărţi despre adolescente şi sunt interesante. Îţi dau un citat: "Lena fredona o melodie veche de-a lui Van Morrisonce se auzea la radio în timp ce mergea cu maşina pe autostrada din New Jersey. O lăsase pe Bee în Providence şi pe Tibby în New York, iar acum se întorcea la D. C ca să-i dea maşina înapoi mamei ei. Era 4 dimineaţa şi trebuia să facă ceva ca să stea trează. Începu să-i sune telefonul din buzunarul din faţă de la fustă. Încă o metodă să stea trează.
-Alo?
-Lena?
-Effie, tu eşti?
Ef? Effie? Timp de câteva secunde, Lena auzi doar suspine, dar niciun cuvânt, aşa că se îngrijoră. Îmi pare rău, Effie! Te rog, vorbeşte cu mine!
-Lena, am făcut ceva de-a dreptul îngrozitor. "Sau, dacă nu vrei... http://inaofficialblog.blogspot.com/......esti.html, învaţă o limbă străină sau un limbaj de programare, cuvinte încrucişate, muzică, lectură, bicicletă, mişcări de dezmorţire, un cappuccino, închiriezi un film, îţi plimbi căţelul (dacă ai), mergi la teatru...
P. S. Am copiat citatul din carte pentru tine, pe internet nu-l găseşti.
Numai bine,
♥. Andreea. ♥

| Iziii:x a răspuns:

Sa stai pe TPU
Sa inviti pe cineva acasa
Sa te duci la cineva acasa
Sa dansezi
Sa asculti muzica
Sa iesi afara sa te plimbi
Sa iesi cu[role, bicicleta, minge]
Sa iesi cu prieteni
Sa desenezi
Sa iti faci unghiile
Sa faci modele de coafuri
Sa te uiti la TV
Sa vb pe mess
Sa citesti[mie nu imi place]
Sa faci pozehappy
Sa stai pe hi5
Sa vb la tel
Cam atatbig grin
FUndaaaaa?puppy dog eyes

| teodoram a răspuns:

Pai cauta si tu pe net jocuri, citeste ceva, fa sport, deseneaza, fa karaoke pe net, plimbate cu prietenii tai pe afara etc :-)

| danny1337 a răspuns:

Sa iesi cu prietenii pe afara? Prin parc? Cu rolele? Cu bicicleta? Sport?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ralucutza eu zic ca la anii tai e cam greu sa te plictisesti. eu la anii tai tot timpul aveam ce face. mai iesi si tu pe afara cu prietenii, apucate de un sport, la varsta ta este foarte bine sa practici un sport in plus ai foarte mare nevoie de miscare

| blackdawe a răspuns:

Citeste o carte. ca iti prinde bine