| Rebe97 a întrebat:

Ce sa fac cand mi'e foarte dor de cineva? cum sa umplu' golul pe care il simt?

Răspuns Câştigător
| ΞJustΞмэΞ a răspuns:

Uita-te pe geam, incearca sa dormi, mananca dulciuri, joaca-te, uita-te la un film, uita-te in gol. Asta fac eu, dar tot nu reusesc sa-mi iau gandul de la el sad
Iti recomand (daca ai un animal de companie) sa te joci cu catelul/pisica. Ei sunt cei ce te sprijina la nevoie happy Porcusorul meu de guineea mi-a mai salvat sentimentele deja distruse de catre un baiat...

4 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Poate îţi va fi de folos:
http://www.tpu.ro/......voi-ceva/.
Succes! Numai bine!

| KimBianca a răspuns:

Pff.momentan simt golul respectiv straight face mi`e f dor de fostul` prieten.si totusi nu vreau sa ma impac cu el.
si ca sa scap de golu` ala ma gandesc la alte lucruri care imi plac.de ex la muzica.incerc sa ascult muzica care sa ma inveseleasca. caut partile bune in tot ce fac. [poate ti se pare aiurea...dar ma gandesc la cantaretii care imi plac ]ca sa trec peste :-s :*

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns:

Aaa, joaca-te big grin gaseste pe altcineva big grin sau mananca inghetatabig grin

| stefaniaana215 a răspuns:

Nu exista leac pentru dorul pentru o persoana orice ai face nimic nu schimba ca inca simti cv cand te minti pe tine ca numai simti nimic atunci devine si mai dureros mai bine gandeste-te la pers aia si fa cumva sa mai vb cu ea si sa iti amintesti mereu de ea nu are rost sa ingropi amintirile nu poti minti inima doar sa te pacalesti pe tine poate doar sa iti pacalesti gandurile dar inima si sufletul niciodata...