anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac cand nu am chef de viata si din cauza asta injur mai mult decat de obicei, fumez trabucuri si iarba, ma imbat, dau muzicaa tare si injur vecinii, scriu pe blogu asta, aveti cumva vreo idee geniala? aaa sa nu uit sa va spun ca nu am dormit de 2zile!

Răspuns Câştigător
| Dean1996 a răspuns:

Simplu: Asculta muzica,si merge,dar opreste-te si asculta versurile,nu in timp ce fumezi. Apropo de fumat,eu zic sa te lasi,pentru ca te distrugi treptat, uni vor sa-si traiasca viata, si tu ce faci? Ti-o distrugi? Atata minte ai? Lasa tigara din mana.Muzica salveaza vietii. Dupa rau vine si bine,totul va fi okay,dar trebuie sa crezi asta,nu rezolvi daca te imbeti si fumezi, stai locului, nu mai fa chestiile astea.Repet,asculta muzica,atat, singur, fara nimic.

3 răspunsuri:
| WolfGirl a răspuns:

Ok pentru inceput gaseste cauza tristetii tale si vezi ca cu iarba nu rezolvi nimic. Te vei afunda si mai rau. E ok sa te mai imbeti din cand in cand dar nu sa o faci cand te simti debusolata. Asta iti poate aduce ganduri negative. Trezestete intr-o dimineata si incearca sa faci totul cum ai vrea tu. Gandeste ce ai vrea sa faci in fiecare moment. Have fun!

| Yannaa a răspuns:

Impusca-te laughing asa scapi de toate

| Butterfly_3278 a răspuns:

Incearca sa te lasi de aceste vicii, sa nu mai faci lucruri care te-ar supara si te-ar indemna la asta. Distreaza-te cu prietenii faceti lucruri misto si amuzante...Gaseste-ti poate o prietena...Cumparat-i o pizza si un suc, cheama un prieten si uitati-va la un film misto gen "american pie "laughing)