| denisa_4116 a întrebat:

Ce sa fac cand ploua? Hm imi este putin frica si parinti mei lucreza si tot asa sunt singura acasa si prietenii mei nu sunt acasa si ma plicti va rog

Răspuns Câştigător
| Micheline a răspuns:

Nu ai de ce sa te temi e doar ploaie. Tunetele si fulgerele sunt niste fenomene naturale. Daca vrei sa nu tu sperii, asculta muzica, astfel numai auzi zgomotul tunetului sau joaca-te ceva interesant ca sa iti distraga atentiahappy

7 răspunsuri:
| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a răspuns:

Asc muzica la maxim. poti incepe sa si dansezi daca vreihee hee
si o sa uiti si nici nu o sa mai auzi tunetelehappy

| cristina a răspuns:

Uita-te la tv

| *** ~_- DeLliAaA -_~ *** a răspuns:

Si eu aveam aceeasi problema, si inca o amlaughing
Ma rog, cand ploua cu tunete si fulgere dau tv mai tarehappy sau muzica si tot astept sa vina iarna pentru ca stiu ca nu mai tuna si fulgeralaughing

Fa`ti de cap daca tot esti singura acasawinking

| Bubu a răspuns:

Baga castile in urechi. pune o mel care te adoarme. una linistitoare.sh gandeste. te la ce. ti place tie cel mai mult.la iubirea tasmug sh poate asa o sa si adormi. iar maine va fi mai bine:X

| Bubu a răspuns:

Mie una nu mi. e frica. din totdeauna am iubit ploaialove struck fulgerele si tunetele toate astea.sa stai sh sa te uiti p geam la ploaie. e frumos. da daca tie nu. ti place fa altcevabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceasta este o fobie. Cel mai bun lucru pe care poti sa il faci e sa te incurajezi singura si sa privesti cum ploua nu sa te ascunzi iar muzica data la max. nu te ajuta deloc din contra

| deeadeutza73 a răspuns:

Poti sa te uiti la tlevizor si iti atrage atentia