| Pikachoo->Ana a întrebat:

Ce sa fac? Cand port cercei ma irit la gaura urechii si ma doare. Mi se face acolo langa gaura urechii rosiu si ma doarecrying
Si acum 1 an-2 am renuntat la cerceii de aur si am inceput sa port de argint, si nu puteam sa ii port f mult ca incepea sa ma doara si dupa aveam probleme cand ii scoteam.
Si dimineata trebuia sai bag, seara sai scot din urechi, si de vreo 3-4 luni nu am mai purtat cercei.
Si acum vreau sa ma duc sa-mi mai iau o pereche de cercei de argint, ca toata lumea a inceput sa ma intrebe de ce nu port cercei.
Ce sa fac ca sa nu mai patesc asta(sa nu ma mai doara si sa nu se mai faca rosiu)
Funda!

2 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Poartă din nou cercei de aur, sau dacă vrei de argint ai grijă să fie curăţată urechea, şterge-te înainte cu ceva spirt, atât urechea cât şi cercelul. Baftă!

| N_9535 a răspuns:

Dupa ce cumperi o pereche de cercei ar trebui sa-i lasi in spirt cateva zile si dupa sa-i poarte cineva pentru tine (mama ta sau sora) cateva saptamani sau luni si dua nu ar trebui sa mai ai probleme.
si eu am avut pobleme de genu si am scapat dupa ce am tinut cerceii in spirt o saptamana apoi i-a purtat mama cam 3 saptamani
succes :*