Pai, daca vrei te poti distra pe afara si de una singura.Si cand o sa te vada o fata care se plictiseste si ea,o sa vina langa tine pe banca si asa poti incepe o prietenie. Daca o sa ai o noua prietena buna, i-o poti prezenta prietenei tale cele mai bune si se mareste gasca!. Asculta de mine, stiu cum se intampla in aceste situatii.
Aaa, si-ti mai dau cateva idei pentru. distractie:
1. Încerc să clipesc des timp de cateva secunde cu privirea îndreptată spre o lumina și apoi închid ochii - voi avea parte de un minispectacol de lumini unde voi încerca să găsesc obiecte și forme cunoscute;
2. Mă ciupesc! Doare? este neplăcut? nu este nimic fizic, totul este numai în mintea noastră! după un timp voi prefera să mă plictisesc în continuare decât să simt durerea!
3. Sun pe cineva și prezint o situație credibilă pentru a mă amuza; spun de exemplu că sunt de la un post de radio al localitații în care locuiesc și vreau să îl promovez, apoi îl rog sa dea o dedicație pentru prietenii lui...ș.a.m.d!
4. Încerc activitatea de a gândi la lucruri la care în mod normal trec neobservate sau meditez la trecerea ireversibilă a timpului;
4.1. Îmi pun întrebări de forma "de ce?" / "ce aș face dacă?";
4.2. Îmi fac planuri de viitor;
5. Citesc o carte care să îmi placă;
6. Iau o foaie și ceva de scris și încerc să desenez ceva inedit;
7. Construiesc ceva din bețe de chibrit, (lipite cu aracet pe o foaie) sau fac ceva din bucați de hârtie origami ca - aici!
8. Fac ceva exerciții cu greutatea corpului, cum ar fi - genuflexiuni, abdomene, flotări. De asemenea aș putea să le combin să fac câte una din fiecare, apoi câte doua - până ajung la 10 și apoi pentru cei mai rezistenți dintre voi și înapoi. Dacă ați reușit ați realizat - Bingo )"complexul japonez"
Lasând la o parte cei 4 pereți ai camerelor:
1. Pot sparge monotonia ieșind cu un/o prieten/ă la o plimbare sau la plajă;
2. Aș putea frecventa o sala de sport (fitness) unde o să imi fac prieteni noi;
3. Sun câțiva prieteni/colegi/vecini, să jucăm un joc de cărți/șah/table/rummy/ sau alte jocuri...
4. Învăț jonglerii cu obiecte rotunde,/ monede sau trucuri de magicieni.
Bafta!
Nu ai decat sa astepti, in situatii din astea...
Incearca sa iesi cu prietenele celelalte si incercati sa va imprieteniti mai bine si vei vedea ca va trece imediat o saptamana!
Sper ca ti-am fost de ajutor!