| emolady a întrebat:

Ce sa fac?

Colegii din clasa noua nu ma suporta iar eu nule fac nimic.Ma jignesc, rad de mine la orice miscara fac si uneori ma si bat. Mai ales un coleg. Azi, de exemplu mi-a pus cineva piedica la sport si toti m-au facut impiedicata, proasta si mi-au zis ca nu stiu sa stau nici macar in picioare.Tot azi la sport m-am inrosit de la efort si au zis ca ma asortez cu culoarea echipei si au ras. Nici o data nu le-am facut ceva ca sa se poarte asa.

Ajutati-ma va rog!

Răspuns Câştigător
| frostxtq a răspuns:

In primul rand nu le arata ca te doare si ca suferi pentru comportamentul lor jalnic si apoi te sfatuiesc sa discuti cu parintii, sa ii rogi sa vina la scoala sa vorbeasca cu diriginta si daca e nevoie cu directorul. Asemenea comportament in scoala este intolerabil si trebuie pedepsit. Macar vei sta linistita, poti supravietui si fara prietenia lor de doi lei.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Generatia penibila din ziua de azi. Nu da importanta, atat le poate mintea

| Dariusuu a răspuns:

Râd de tine şi jignesc pentru că le dai şansa să facă asta. Nu îţi spun să sari la ei la bătaie dar ai putea să iei măsuri în privinţa această. Dacă tu nu ai talentul să-i faci din vorbe atunci apelează la dirigintă, părinţi, unchi sau cineva mai apropiat.

Ei trebuie să înţeleagă că ai pus piciorul în prag!

| alesxya a răspuns:

Incearca sa nu le mai bagi in seama, si ignora-i. asta ii va durea.