| RoxAnana a întrebat:

Ce sa fac cu punctele negre si cu porii dilatati? mai sunt 3 zile pana la bal si eu chestiile astea sunt vizibile...cu fond de ten nu prea le pot acoperi iar de mers la un salon nu mai am timp? Dati-mi si mie cateva remedii e facut acasa va rog...

3 răspunsuri:
| Tourniquet a răspuns:

Am sa-ti spun cateva chestii si cum se folosesc :
1. Infuzie de musetel. Fierbi musetel cu apa (ca si ceaiul) si pui intr-o oala, ceva larg incar sa-ti intre fata. Tii fata in aburi, acoperita cu un cearceaf pe cap pana simti ca nu mai sunt aburi apoi le storci, usor.
2. Crema Clean&Clear. Te dai de cel putin o data pe zi cu ea, cel mult de trei ori. O ti pana cand simti ca se intareste, o dai jos cu un prosopel ceva si apa calda. Dupa care, incerci sa le storci.
3. Fierbi apa si pui doi pumni de sare grunjoasa in ea si te clatesti pe fata.
4. Razi un castravete si il apesi cu lingura, apoi pui lamaie in combozitie si il pui pe fata. Il lasi 10 minute si gata.
5. Crema de galbenele. O aplici pe fata, o lasi 5-10 minute si o dai jos cu apa calduta.
6. Te speli pe fata bine, te clatesti cu apa calda, te tamponezi si rogi pe cineva sa ti le stoarca, dupa aceea te dai cu o lotiune calmanta (de preferabil demachiant de la Garnier sau putin spirt sau apa rece).
Cam atat! Pa, pa!

| d3utzsa a răspuns:

Am si eu ktv puncte negre si am fqt infuzie de ceai de musetelhee hee...stai cat de mult poti deaspupra cratitei sau in ce faci, iar apoi ti le scoti ffffff usorhee hee

si nici nu iti mai aparhappy

si acum de vreo 2 zile folosesc lamaie pentru ten:X

si e fffff bunahee hee

adica aveam o fta foarte urta iar acum o am cat de cat acceptabila avand in vedere ca folosesc de 2 zile:X

sper ca te-am ajutat cu cevahee hee

:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa un sex si a sati treaca!