| AlexUtza_7337 a întrebat:

Ce sa fac ...cum sa ii spun la iubitul meu ca vreau sa ne despartim.as vrea sa ii spun cumva frumos.sad sa nu isi faca o parere proasta despre mine.sad

4 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Spune-i ca ai vrea sa faceti o pauza, ca esti dezorientata si ca nu e vina lui.Ca nu crezi ca mai puteti fi ceva mai mult decat prieteni buni.Sau si replicile de genul :Stii esti pre bun pentru mine si am vauzt ca o groaza de fete te plac. Daca vrei putem sa punem punct aici.In rest nu stiu plus ca s-ar putea sa te jigneasca sau sa nu-ti mai vorbeasca dupa ce-i zici ca nu-l mai placi, de aceea e bine sa eviti sa-i zici asta big grin

| elena a răspuns:

Merita sa-i faci in asemenea necaz? Cine este de vina tu sau el? Banuiesc ca tu... te-ai saturat de el, pentru ca ti-ai gasit altul, nu?
Oricum i-ai spune, frumos sau mai putin frumos, tot nu o sa-i vina bine, oricum sa-i aduci o motivatie foarte serioasa si credibila, ca intr-adevar sa ramana cu o parere buna despre tine, dar de fapt, ce te mai intereseaza parerea lui, daca ai scapat de el.

| DjDariuS a răspuns:

Spune-i pur si simplu ca vrei sa va despartiti si gata big grin. Nui mare scofala. BFt.

| anabela_5777 a răspuns:

Daca el te iubeste ar fi bine sa nu fi prea dura cu el deoarece pina la urma poate vei regreta.Gindeste bine inainte sa faci acest pas. Asculta-ti inima si atunci o sa iti gasesti cuvintele potrivite.