| violeta02 a întrebat:

Ce sa fac daca cel mai bun prieten ma tradat?

Răspuns Câştigător
| andreutzalala a răspuns:

Am fost si eu in aceeasi situatie ca tine, daca pe tine te-a tradat de mai mult de 3-4 ori asi zice sa inchei orice legatura cu ea, dar depinde si de cati ani va cunoasteti, in cazul meu ne cunosteam cam de 4-5 ani, si ne-am certat si impacat de atatea ori, pana cand am aflat ca ma barfea la greu si am incheiat orice legatura cu ea adica mai vb ne salutam dar nu vb foarte mult, putintel... Asa ca sfatul meu pentru tine e sa incerci sa-i explici ca tu nu ai nevoie de prieteni falsi. Mult succes! Fundita? :*

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fă-l să sufere.

| Carmen27 a răspuns:

Depinde in ce mod te-a tradat. Daca este serios, cel mai bine ar fi sa ramana doar un amic, dar asta depinde si de puterea ta de a ierta. Plus ca te vei confrunta cu multe situatii de genul acesta... oamenii sunt rai si isi urmaresc propriile scopuri. Cel mai bine e sa nu ai foarte multa incredere in ei, dar sa ai multa incredere in tine.

| Lila10 a răspuns:

Acum banuiesc ca nu mai sunteti prieteni, asa ca puteti incerca sa va impacati, sau metoda cea mai dulce o numesc ''Razbunare Este Dulce''(folosita de mine ) fa-l/fa-o sa regrete ca te-a tradat

| SoBerzerk a răspuns:

M-a*
(nu m-am putut abţine)

Întrebări similare