Apuca taurul de coarne. Ce ai?, ce s-a intamplat? IIspui ca vrei sa te lamureasca in privinta acestei raceli a relatiei. Daca te evita iti spun ca are pe alta
O fi ocupat, o invata sau o avea treaba la serviciu. Trei zile nu sunt un capat de lume. Dar daca esti ingrijorata, da-i un telefon (nu beep) si invita-l la o plimbare sau la un film sau la o cafea.
Poate asa gandeste sh el... dc sa faca el mereu primul pas
ai incercat sa il suni? un mesaj cv?
poate are cv probleme de nu mai intra p mess
eu zic ca atata tmp cat sunteti impreuna ar trebuie sa prinzi curaj sh sa il intrebi ce este cu el... poate a patit cv si are chiar sh nevoie de ajutorul lui
asa va vedea k tie chiar iti pasa d el
succes
Pai incearca sa dai de el de ex. trimitei un mesaj intrebandu-l ce se intampla cu el sau il poti chiar suna...Parerea mea o relatie nu se limiteaza la messenger pentru ca cu mess-ul poate sa aiba problema cu netul, dar suna-l sau dai un sms
Pai eu te sfatuesc sa mergi la el si sa-i spui " Mai ti minte cand ai zis ca ma placi el problema. o sa rasp. nu stiu ce si ii vei zice ADUTI AMINTE cu un toc mai deschis dar daca nu incearca sa aflii de nu are pe alta sau mergi la el si zii mai umbli cu mine? si vezi scuze pa
Nu trebuie sa fi supi trebuie sa ii dai o lectie crede-ma trateaza-l cu indiferenta dar intai vb cu el ce s-a intamplat te pupa deea:*
RazvanCazan întreabă: