| calin1 a întrebat:

Ce sa fac daca eu o plac si ea nu stie dar nu vreau sa-i spun fiindca am sanzatia ca o sa-i pierd si prietenia

8 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Fa-ti curaj si sp in fata.Asa este cel mai bine si poate ca si ea te place pe tine.winkingNu ai ce sa pierzi. Daca sp nu ramaneti doar prieteni, iar daca sp da...winking

Janina
| Janina a răspuns:

Pai ar cam fi momentul sa actionezi smug

| JustMeFlory a răspuns:

Altceva nu ai ce face! spune'i sincer ca o placi si poate va fi totul ok. dar daca u crezi ca se va indeparta de tine, atunci incearca doar sa ii arati ca iti place de ea.invit'o la o cofetarie ceva...succes!

| anonim a răspuns:

Incearca sa-i dai de inteles in diferite moduri ca iti place de ea.insa nu intinde coarda prea mult, incearca sa o scoti la o cofetarie, sa iesiti amandoi prin parc sa va plimbati..., sunt multe modalitati de a-i da unei persoane de inteles ca o placi.insa sa-i spui direct..., inca nu ii cunosti sentimentele ce le are fata de tine.

| pppaaauuulllaaa a răspuns:

Spune-i ca o placi
poate si ea e la fel de sensibila ca si tine si nu are curaj sa iti dea vreun semn
am trecut si eu prin asa ceva...de obicei sunt indrazneata si zic ceea ce am de zis dar lui nu avem curaj sa iti zis
dar pana la urma tot el a facut primul pas... dupa 2 ani... dar a l-a facutlaughing
nu astepta sa iti zica ea ca te place ca e treaba baiatuluiwinking
succes:*

| roxi_8971 a răspuns:

Asta cam asa este, exista riscul sa o pierzi si ca prietena dar ar trebui sa-i spui ce simti pentru. ea. Poate daca ii spui incetul cu incetul te va privii si ea cu alti ochi.SUCCES!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna catalin.eu cred ca in primul rand ar trebui sa vezi daca si ea te place ca prieten sau mai mult. poti sa iesi cu ea la un club si sa te faci un pic beat si apoi sa incepi sa dansezi cu ea si apoi vei vedea cat de mult este atrasa de tine sa doar danseaza cu un amic...

| deaa90 a răspuns:

Dar ea iti da vreun semn ca te-ar place ....incearca sa fii mai finut cu ea flori ciocolati poate cine stie ce relatie se infiripa intre voi doi niciodata nu se stie si sunt sigura ca nu ii vei pierde prieteniawinking