Si asta e probabil sa fie, nu zic ca nu. Nu stiu ce fel de bait e si de aceea u pot treage o concluzie. Sti ..se mai intampla de astea, doar suntem la varsta adolescentei si acum e perioada in care.ei bine incep relatile, gelozia certurile si impacarea
Poate ca ii e teama sa iti zica ce simte sa nu fie refuzat, fa-i tu avansuri si vezi daca iti raspunde.
E cam vag ce ai spus. Totusi din ceea ce ai zis eu cred ca te place si el gandeste la fel ca tine, o fi si un pic timid.
Mda si eu cred asta dar nu sunt sigura.
Timiditatea lui e de vina. Unei fete ii place sa die abordata iar el n-are curajul. Daca esti buna la asta incearca tu sa faci primul pas, poate asta il va intarii putin si restul ...vine de la sine
El si-a dat seama demult ca il plac poate si se foloseste de asta.L-am vz de mai multe ori cu alta dar nici macar de mina sa se tina stau pe scaun si daca sint si eu pe acolo se uita la mine. Dupa cum inteleg vrea sa ma faca geloasa caci m-a vazut pe mine de citeva ori cu altul
El vrea sa te faca geloasa, dar timiditatea lui il opreste mult, avand in vedere ca ai spus ca nici macar nu se tin de mana, asa ca se multumeste doar cu statul in preajma acelei fete.
Si asta e probabil sa fie, nu zic ca nu. Nu stiu ce fel de bait e si de aceea u pot treage o concluzie. Sti ..se mai intampla de astea, doar suntem la varsta adolescentei si acum e perioada in care.ei bine incep relatile, gelozia certurile si impacarea
Twister09 întreabă: