Bun, deci doar sa-mi dau cu parerea... ce poti face ca sa-l uiti? nimic poti doar sa stai, si sa suferi, pana ce vei intalni un alt baiat care iti va placea, si vei uita de acesta
Sai spui sau nu? Eu zic sa-i spui, fiindca chiar si daca dupa isi va bate joc de tine, vei sti ca macar ai incercat...
Fi atenta: sentimentele sunt cea mai dura arma, si tio spun ca si baiat, am batai zilnice(si din alea calumea) dar niciuna nu ma doare la fel de mult ca atunci fata pe care o iubesc imi spune ceva ce nu vreau sa cred... insa nu te lasa infranta de sentimente, trebuie sa treci mereu peste si sa fii puternica, crede-ma daca eu pot poti si tu :*
Sper ca te-am ajutat:*
Buna.din nou :*! Te ajut tot eu, ca prietena mea a trecut prin asa ceva cu-n baiat cu care era de 7 luni . Deci daca l-ai prins ''inselandu-te'' mai bine lasa-l,ce incredere sa mai ai in el? Decat sa fii cu un baiat ca asta,mai bine astepti pe altcineva care sa te aprecieze si sa te iubeasca,pentru ca si eu plac un baiat si am aflat ca nu place si daca stau sa ma gandesc e pierderea lui, deci de asemenea si in cazul tau! Si poti sa uiti mai repede de el facand alte activitati(desenezi, canti, ma rog.ce vrei tu) Nu-ti merita lacrimile niciun baiat, am invatat pe propria piele.Si daca nu ma place ce? Nu s-au terminat baietii frumosi si inteligenti pe lumea asta, asa sa gandesti si tu! Te pup, sper ca ti-am fost de ajutor! Fundita?
Buna.din nou :*! Te ajut tot eu, ca prietena mea a trecut prin asa ceva cu-n baiat cu care era de 7 luni . Deci daca l-ai prins ''inselandu-te'' mai bine lasa-l,ce incredere sa mai ai in el? Decat sa fii cu un baiat ca asta,mai bine astepti pe altcineva care sa te aprecieze si sa te iubeasca,pentru ca si eu plac un baiat si am aflat ca nu place si daca stau sa ma gandesc e pierderea lui,deci de asemenea si in cazul tau! Si poti sa uiti mai repede de el facand alte activitati(desenezi,canti, ma rog.ce vrei tu) Nu-ti merita lacrimile niciun baiat, am invatat pe propria piele.Si daca nu ma place ce? Nu s-au terminat baietii frumosi si inteligenti pe lumea asta, asa sa gandesti si tu! Te pup, sper ca ti-am fost de ajutor! Fundita?