anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac daca m-a parasit iubitul?

23 răspunsuri:
| daniDeeDee a răspuns:

Altul. Că nu-i unul pe pământ.

lolita
| lolita a răspuns:

cum faceam eu: 1 incepeam prin a-i gasi cat mai multe defecte
2. si totusi ca atatea defecte de ce m-am indragostit de el? doar de atat? nu merita
3. eu sunt mult mai buna, merit ceva mai bun poate chiar unul perfect
4. te intalnesti cu prietenele tale si incepeti sa-l barfiti
5. icepi sa te uiti la alti baieti si sa-ti dai seama ca nu merita sa te opresti doar la unul
succes si nu mai fii trista.

| marsy a răspuns:

Sa mergi mai departe. ce ai mai putea face. resemneaza-te!

| Cryssy a răspuns:

Sa incerci sa il uiti, sa te gandesti ca nu este singurul de pe lumea asta... Draga mea, viata merge inainte...Trebuie sa fii puternica sa treci peste toate...

| PauLa.M a răspuns:

Acum depinde si care e motivul certii.
ai putea sa i ceri sa va impacati daca il iubesti mult. daca nu accepta asa ceva incearca sa uiti. ocupandu ti timpul cu diferite chestii...de facut.
bafta

| Mixed a răspuns:

Ce sa faci?
pai cum ce sa faci? Eu zic sa fii fericita... daca te-a parasit inseamna ca nu te merita...winking
Fa-te frumoasa...ai incredere in tine ...si cel mai important! Zambeste.happy nu stii cine se indragosteste de zambetul tau
bafta :*

| r8driver a răspuns:

Cumpara-ti altul...
Eu sunt mai eftin!

| r8driver a răspuns:

Daca mai tii la el apeleaza la Mircea Radu...

| Just mE:x a răspuns:

Sunt de acord cu irina dc sa suferi uhpt cineva care nu merita caci stim cu tpti cine te face sa suferi nu merita iar pentru cine merita sa suferi nu te va face nicioadata.asa ca gandeste'te mei bine...si lumea nu se termijna la acel baiat. distreaza'te nu'ti pierde timpul suferind
big grin bafta:*

| adinaciosescu a răspuns:

Au murit oare toti barbatii din lume? NU TE-A MERITAT, mai incearca, dar sa nu faci niciodata compromisuri, caci mai tarziu vei regreta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa il uiti! Fa'te frumoasa, simte'te bine! Cei ce te vor face sa suferi nu te meritawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Capul sus si mergi inainte...nu te uita in spate...toti avem ceva numai al nostru, cine te vrea te vrea oricum...bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Parasesteste-l si u p el...simplu nu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa fii convinsa ca meriti ceva mai bun, el nu este omul care ar fi putut sa te faca fericita, nu te-a iubit.Cine te iubeste nu te face sa plangi, sa suferi, sa te chinui, Cine te iubeste cu adevarat, traieste pentru fericirea ta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca l-ai iubit f multi a fost greseala ta nu mai poti face nimic decat sal laji sa plece sa fii sincera iar tu vei suferi.ashai viata cand ne gasim perechea o dam in bara(asta a fost greseala mea de ex)si imi vine sa mor! de atunci ma urasc in fiecare clipa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tine minte 3 cuvinte viata merge inainte...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta mi s-a intamplat si mie acum. dar lasa prefate ca nutsi pasa chiar daca il iube asa tare ...si intotdeauna fi puternica

| roxiada a răspuns:

Ce fac eu, incerci sa uiti, altceva nu mai e de facut!

| bibix a răspuns:

Treci peste momentlaughing

| Gabriela2002Gabriela2002 a răspuns:

Să îl uiți

| ella_9988 a răspuns:

Vezî întîi care este cauza, dacă se poate să mai salvezi ceva și vrei asta cu adevărat, încearcă, dacă nu, mai bine oprește-te aici. Prefăte că nu-ți pasă, chiar dacă îl mai iubești, și încercă să îți schimbi stilul de viață: regimul alimentar, dormi la ore exacte și încercă să te relaxezi, sau schimbă-ți lookul! e util!

| ella_9988 a răspuns:

Vezî întîi care este cauza, dacă se poate să mai salvezi ceva și vrei asta cu adevărat, încearcă, dacă nu, mai bine oprește-te aici. Prefăte că nu-ți pasă, chiar dacă îl mai iubești, și încercă să îți schimbi stilul de viață: regimul alimentar, dormi la ore exacte și încercă să te relaxezi, sau schimbă-ți lookul! e util!

| anonima230 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat acum cateva zile ii foarte foarte nasol m-a parasit intr-un fel foarte jenant.Incearcal sa il uiti, nu mai plange fate frumoasa si atragel recucerestel asta fac si eu o sa vad daca functionaza daca nu sufar in continuare

Întrebări similare