In nici un caz, dar in nici un caz sa nu... te sinucizi . Am incercat eu dar mi-a venit mintea la cap Incearca sa vezi partea plina a paharului.Acm ceva timp eram exact in aceeasi situatie ca a ta crede-ma.Dar cu putin ajutor de la o persoana de incredere mi-am revenit si am inceput sa vad din nou lucrurile frumoase din viata...Deci.cu e si vb aia : Don`t worry, be happy!
Te`ai nascut sa suferi?
nu`i adevarat.
fiecare ne nastem cu un rost
si faza cu suferinta nu stiu, asa e viata
acum nu vrei sa fi doar fericit nu`?
cred ca ar trebui sa discuti cu parintii tai...
pana la urma sunt parinti si ar trebui sa te ascultee
sau poate e perioada asta a ta
nu stiu
sper ca te-am ajutat
>::dd:*
Nu esti singur dac te-ai uita mai atent ai vedea ca sunt oameni care iti sunt alaturi, incerca o schimbare daca ceilalti nu te inteleg incearca sa-i intelegi tu, evita scandalul si bataia, poti rezolva problemele si prin comunicare nu cu pumni si picioare. ori faci si tu la fel ori ceilalti te vad naiv si profita ai nevioe de o schimbare! P.s amintesteti rasul e cel mai bun "medicament "
Buna...si la mine e cam la fel.doar ca familia mea ma iubeste si ma inteleg bine cu ei.dar la scoala...e axact la fel.nu am pe nimeni, si cel mai rau este ca cel mai bun prieten al meu a plecat in alta tara.intelegi? nu am pe nime.deci ce sa faci tu? pai poate ca totusi ai ceva prieteni.incearca sa ii cunosti mai bine si arata-le ca esti de incredere si ajuta-i atunci cand au nevoie.propune-le sqa iesiti pe afara dar pana sa ajungi acolo asculta cat mai multe muzica o sa te faca sa te simti"alive"(incearca simple plan)
Buna ziua. Uite ca eu va inteleg. Si am o veste buna pentru dumneavoastra:in primul rand,dumneavoastra va puteti intelege pe dumneavoastra. Ati putea schimba mediul familial? Inainte de toate,incercati sa va spuneti urmatoarele cuvinte,mai ales dimineata,dupa ce va treziti:,,Imi pot face mie viata frumoasa,si-am sa mi-o fac".,,Ajunge sa gandesc cu capul meu,nu conteaza ce spun sau fac altii"!,,Pot singur sa-mi fac viata fericita si sa ma bucur de ea,n-am nevoie de parerea altora"!,,Imi sunt propriul meu stapan,eu sunt Dumnezeu in viata mea, si imi aduc in ea cata fericire si cat succes vreau eu"! Ati putea alege o viata introvertita, egocentrica, dar nu in sensuri rele, ca va spun din proprie experienta de 37 de ani,n-au absolut niciun rost gandurile sumbre,sunt o aberatie care nu duce nicaieri,si nu aduce niciun bine! Jur!,,Fericirea" din cealalta lume NU EXISTA,e doar o scorneala de-a preotilor,care vor ca oamenii sa le dea bani si sa li se supuna.
Dar adevaratul Dumnezeu pentru viata dumneavoastra fiti dumneavoastra! Demonstrati-le adversarilor fizici si spirituali ca ati devenit unica fiinta care are intotdeauna dreptate,care nu-i permite nimanui sa o calce in picioare,si care se ridica deasupra tuturor cu singura si cea mai sanatoasa relatie la ora actuala de pe Pamant:cu persoana sa proprie!
O alta idee importanta,ati putea sa va cumparati o tableta sau un laptop,pe care sa le folositi pentru a lucra pe net de acasa,pentru a accesa site-uri umoristice si muzicale,precum si site-uri de dezvoltare personala,care v-ar fi de mare folos. Pera Novacovici e un nume care,introdus intr-o cautare pe Google,va poate oferi un univers foarte folositor.
Si de ce nu va inchideti intr-o camera,cu telefonul stins,sa fiti singur in fata calculatorului si sa cautati lucruri frumoase si folositoare pe net?
Mai presus de toate, nu uitati:CEEA CE CONTEAZA CU ADEVARAT SUNT EU SI VIATA MEA, S-O FAC FERICITA! Aceasta s-o spuneti in gand si cu cuvinte de cate ori puteti pe parcursul unei zile! Mult succes, DUMNEZEULE PERSONAL AL PROPRIEI DUMNEAVOASTRA VIETI SI FERICIRI, si s-auzim numai de bine!