Daca prietena ta cea mai bune are o alta prietena mai buna, ar trebui sa reconsideri prietenia, iar tu stii asta cel mai bine, acum ca ai realizat ca ai vrea sa vorbesti cu ele.
Sugerez sa inveti inca de pe acum aceste lectii valoroase si cum te fac sa te simti. Cu scopul de a intelege ca noi toti oamenii suntem diferiti iar singurele persoane ce le putem schimba suntem noi. Iar ei, inevitabil vor interactiona cu aceasta noua persoana, mai puternica, cu mai multi prieteni, care este sigura pe sine si accepta ca prietena ei sa vorbeasca mai mult cu altcineva pentru ca stie in adandul ei... ca ea insasi este singura persoana pe care poate conta cand cei din jur se schimba si ei...
Va trebuii sa inveti sa accepti realitatea, fiindca invidia si gelozia iti vor aduce numai necazuri in viata.
Fii prietena cu amandoua!
Păi de ce te deranjează?
Daca prietena te evita sau sta mai mult cu cealaltă prietena nu ar trebui sa te deranjeze cu nimic.Si nici tu nu trebuie să faci ceva in privința asta.Las-o pe ea sa te caute.
Nu te mai gândi la prietena ta și ocupa-ti timpul cu activități mai utile.
Sau fă-ți alta prietena daca te nemulțumește prieten ta.
Multumesc! Acum mai nou m-a trădat. M a mintit in fata. aveam contul celalaltei prietene, nu celei mai bune. și am vazut ca prietena mea cea mai buna m-a mintit in fata. Am decis sa luam o pauza de la prietenie
patrizia696 întreabă: