anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac daca sunt in alta tara, nu am prieteni, nu am absolut nimic, stau singur in banca si nu socializez cu nimeni? Se poate termina in asa fel liceul? Parintii spun ca nu se poate si cica trebuie sa imi fac si eu un grup de prieteni dar eu doar vreau sa iau note bune si sa ma joc pe pc toata viata si nu stiu ce sa fac, sincer. Parca imi lipsesc prietenii din Romania dar ce sa faci. A, si o iubita, dar inteleg situatia ca nu am cum sa imi fac + sunt gras, port ochelari si sunt urat de fac spume.
Ce pot sa fac in situatia asta?
Eh, am incercat si metoda lor, sa ma duc sa vorbesc cu ei, dar sunt o persoana diferita si perfectionista, iar daca de exemplu vorbesc in limba lor (nu vreau sa specific caci s-ar putea uita colegi si prieteni din Romania, ei cred ca e totul in regula, dar nu e) si gresesc / nu inteleg, efectiv m-am taiat de tot, nu mai imi iese nimic pe gura si par ultimul ratat, dar ce sa vezi, chiar sunt.
Mda si sunt efectiv din clasa asta timp de cateva luni si eu doar salut am spus la colegi si a venit unul la fel ca mine, nou si in 2 saptamani si-a facut toata scoala ca prieteni, inclusiv din clasa mea si sincer am fost invidios pe el din prima dar am constientizat ca nu se poate mai mult si iar mi-am vazut de drum si de jocurile mele pe calculator.
Ce pot sa fac? (scuze ca intreb a 10 a oara dar, na, nu stiu ce intrebare sa pun la final. happy

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

1 prieten iti ajunge, pana cand se termina relatia amicala intre voi. Nu tine asa mult legatura intre oameni pentru ca intervine minciuna, unu fura partenela altuia sau intervine invidia. Cand vei ajunge ca mine sa faci bani grosi si sa iti faci o viata cum nu reusesc cei care au 3000 de prieteni in Facebook o sa vezi ce misto e viata. Centreazate pe studii ca sa prinzi un servici bine platit mai incolo

1 răspuns:
| Sofer a răspuns:

Vorbește cu colegi poate îți faci un prieten/a.