Nu te mai descuraja atat. Sa o luam altfel. Cum ar fi fost sa fi un coleg de treaba care indiferent ce s-ar fi intamplat, ramanea ferm pe pozitie, puternic si amuzant? Avand o atitudine pozitiva si charisma aia buna in tine... o sa atragi lumea, indiferent cum arati. Atitudinea este punctul de plecare la tine. Hai ca poti, zau asa.
Schimba-ti putin activitatile. Iesi afara, mergi la sala, odihneste-te, socializeaza, manaca sanatos. Scrie-ti povestea ta, viata ta. Fii acea persoana care vrei tu sa fii. Poti sa faci asta. Indiferent de situatie, razi de ea. Treci peste. O sa vezi cum totul se schimba si apar persoanele in jurul tau.
Tu trebuie doar sa incepi. Bafta sa ai!
Salut,
Realizezi ca ceea ce ai tu se cheama blocaj mental si nu te vei adapta.
Ai doua optiuni:
1. Mergi la psiholog ca sa iti dai drumul sau
2. Incerci singur.
In a doua optiune m-as inscrie la niste cursuri de orice. Important este sa socializezi cu alte persoane despre teme care ar putea sa iti placa.
O alta chestie, mergi la doctorul nutritionist sa rezolvi problema cu greutatea, deoarece iti afecteaza calitatea vietii.
Stiu ca e usor de insirat, mai greu de facut, dar orice drum incepe cu primul pas.
Asa ca, doar de tine tine, sa faci primul pas.
Schimba totul, stilul, look, gandirea, apreciaza te mai mult.
Apropo gandeste pozotiv despre tine si lasa tu notele si da l naibi de calculator, aproape mi-a distrus viata. L am lasat la 21 de ani si mi-a venit greu tare sa imi refac viata atunci.
Asa ca baga ti mintile in cap