| Iulia100rock4ever a întrebat:

Ce sa fac daca toti colegii din clasa zic ca-s tocilar, desi eu nu invat mecanic?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu-i nimic.
Decat sa isi recunoasca incapacitatea si neputinta sa te ajunga, le e mai usor sa te jigneasca.Vulpea,unde nu poate ajunge,zice ca miroase!
Totdeauna liderul a fost urat si invidiat,tu pastreaza-ti pozitia cu calm si superioritate si invata ca pe marile inaltimi ajung putini si intotdeauna ajung singuri...
Nu incerca sa te justifici vreodata in fata lor,doar le vei da apa la moara, urmareste-ti viitorul tau de succes si gaseste intelepciunea sa-i ignori.
Ei rad de tine ca esti diferit.Tu, amuza-te ca sunt toti la fel!
Mult noroc!

8 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Sa nu-i iei in seama si sa iti vezi in continuare de treaba ta, indiferent de ceea ce spun ei. Nu are rost sa lasi sa te afecteze parerile lor rautacioase, in special daca inveti bine si stii ca esti buna in ceea ce faci. Keep it up and don't care happy!

| MasterOfDisaster a răspuns:

Si eu patesc asta laughing.tu nu ai ce sa faci,cu cat incerci sa le explici ca nu esti tocilar,ca nu stai toooata ziua intre carti, nu vor sa inteleaga.
ar trebui sa ii ignori, altceva nu ai ce sa faci.si mai ales sa nu te enervezi, sa ii fugaresti/lovesti etc., deoarece asta urmaresc si colegii tai:sa te enervezi. happy

| rater1994 a răspuns:

Sa nu te interesezewinking le e ciuda ca tu stii mai multe decat ei sincer si eu as vrea sa mi se zica macar stiu ca invat macar stiu ca stiu multe lucruri happy Sa nu te supere asta ba chiar sa te simti bine deoarece ii ceva ce nu multi stiu daca tu ai ajuns pana acolowinking

| anss23 a răspuns:

Sunt doar gelosi pe tine si tot ce pot sa faca este sa te necajeasca, nu-i baga in seama, tu esti mult mai castigata decat ei.

| carabinierr a răspuns:

Nu conteaza ca inveti automat, mecanic, electric sau ori cum ai vrea tu, treaba e ca inveti, asta te face "tocilar", si cum adica ce sa faci?, asta nu mai inteleg, fa ce vrei de aia au murit aia in 89`laughing

| AnnonnimGirrl a răspuns:

Sa nu ii bagi in seama.Si pe mine ma fac asa. Daca chiar te deranjeaza incearca sa te gandesti ca tu castigi in viata cu asta.Ei pierd ca nu invata.Deci:Ti-e ciuda ca eu pot sa invat si tu nu?
NU ASCULTA PARERILE CELORLALTI.[si eu fac la fel si sunt mult mai fericitawinking

| andrey2012 a răspuns:

Sunt doar invidiosi pentru faptul ca din tine se contureaza un om de succes invatand, iar ei se vad foarte departe de nivelul tau! Si cum pot sa te atace decat prin a te jigni? Nu ii baga in seama, daca inveti o faci pentru binele tau si mai tarziu vei avea foarte mult de castigat din asta.Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e ca tocilar e ala care invata in pauze,la calculator, mereu tot timpul si stie toate lectiile pe derost chiar daca stie ca profu nu asculta, nu vine la ora ori pune notele dupa cat e de bine dispus