| BlackMan a întrebat:

Ce sa fac daca un baiat imi cere prietenia si eu ii zic nu stiu si ii dau id meu si ii zic ca sa vorbim pe mess, iar eu aflu de la prietenul lui ca el de fapt nu mai vrea sa fie cu mine, dar el nu mi-a zis decat ca ma place si ca vrea sa fie cu mine, in ziua aia, iar el nu ma mai intrebat de atunci, de fapt nici nu neam mai vazut decat la scoala, unde ma saluta. pe mess m-a rugat sa-i dau commuri la hi5 dar i-am zis ca sa-mi inapoieze i-am dat, iar el nu mi-a dat. Eu il plac dar el nu si-a dat seama deoarece nu i-am zis si nici nu i-am aratat vreodata, cum sa fac ca sa fiu cu el?

5 răspunsuri:
| BlackMan explică:

Film?
totusi suntem deo varsta 14-15 nu cred ca e o idee buna. mersi oriqm:* mai ast rasp!

| BlackMan explică:

La noua ani sarut?:O:O:
ce ma uimiti pe zi ce trecelaughing

| rozalia25 a răspuns:

Sa lasi timiditatea la o parte si sa-l inviti la un film. Te aranjezi frumos ca sa-i placi, si dupa film il inviti la o plimbare si discutati. Asa o sa se lamureasca totul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti zic eu am 9 ani si te sfatuiesc sa ii spui pentru ca eu am o prietena este in clasa mea si ne-am gandit sa ne iubim dar poti sa-i zici : ai vrea sa mai fim iubiti prietena mea asa mi-a zis eu iti zic sa ii spui ca il iubesti eu sun alex si prietena mea cris am inceput sa venim unul pe la celalalt deseori dar inainte sai spui poti sai dai un sarut foarte lung si noi am patit la fel ai inteles noi ne-am intalnit singuri la plimbari si asa suntem acum iubiti foarte mult acum spune-i

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu si mie mi se intampla asa...imi place de un baiat si lui ii place de mine dar cand m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el i-am zis ca nu stiu...acum daca ma mai intreaba sper sa zic da.