| KeiraFlyAway a întrebat:

Ce sa fac daca un prieten (baiat) ma pune sa aleg intre el si prietenul lui cel mai bun (pe care il si plac de vreun an) si cea mai buna prietena a mea (care ne cunoastem de 8 ani)? Tin sa mentionez ca baiatul care m.a pus sa aleg era cel mai bun prieten al nostru, in special al prietenei mele, care ea il placea pe el mult si din pacate ei doi s.au certat nasol si de aceea ma pune sa aleg.
Ei bine, eu sunt la mijloc ca de obicei, eu i-am spus baiatului acela ca nu aleg pe nimeni ca nu pot alege, iar el a zis ca din asta reiese ca am ales-o pe ea.
Eu nu vreau sa-i pierd pe niciunu din ei trei. Va rog dati-mi un sfat, ce as putea face, ce i-as mai putea spune baiatului care m.a pus sa aleg?

1 răspuns:
| justmeandyou16 a răspuns:

Nu trebuie sa alegi pe nimeni, el o sa aleaga daca mai vrea sa tina legatura cu tine sau nu.Si de aici o sa-ti dai seama ca ai facut bine ca nu ai ales, ca poate il alegi pe el si mai tarziu o sa te puna sa alegi intre el si alti prieteni, spune-i ca nu o sa alegi si o sa-l consideri in continuare prietenul tau insa e alegerea lui daca mai tine legatura cu tine sau nu si ca orice ar fi, el stie unde sa te gaseasca cand are vreo problema